border=0

Stuur me epische bouwgidsen en kickass-tips van Vanlife

Stuur me epische bouwgidsen en kickass-tips van Vanlife

Hoe we geld verdienen

Wij geloven in eerlijk en transparant zijn. We willen dus duidelijk maken dat veel van de links naar producten die u op deze site ziet, gelieerde links zijn, en we kunnen een commissie verdienen (zonder kosten voor u) op aankopen die u doet nadat u op een van onze links hebt geklikt. De hoofdsite waarmee we zijn gelieerd is Amazon, maar we hebben ook gelieerde relaties met andere sites.

Het doel van deze site is om u te helpen meer te leren over de verschillende aspecten van het bouwen van een busje en het creëren van uw pad. Wanneer we specifieke producten noemen, doen we dit op basis van eigen onderzoek en eerlijke meningen - en we doen ons best om uit te leggen waarom en alternatieven aan te bieden.

Zoals we al zeiden, geloven we in eerlijkheid. Gelieerde relaties hebben geen invloed op onze meningen of de producten die wij aanbevelen. Maar ze zijn een manier om geld te verdienen met deze blog om ons te compenseren voor het harde werk dat we erin hebben gestoken.

Bedankt voor het bezoeken van onze site! We hopen dat het je helpt op je reis!

Winst Disclaimer (wettelijke bepalingen)

Hoewel elke poging is gedaan om de informatie op deze website of de producten die worden verkocht, te verifiëren, nemen noch de website / producteigenaar, distributeurs, agenten of uitgevers enige verantwoordelijkheid voor eventuele fouten, onnauwkeurigheden en of weglatingen of aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid dan ook namens een koper of lezer van deze materialen.

Eventuele kleine mensen, organisaties, bedrijven of producten zijn onbedoeld. De voorbeelden op deze website zijn niet bedoeld om te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde resultaten zal bereiken. Het succes van elk individu wordt bepaald door zijn of haar ver>

Veel producten en diensten die op deze website worden geadverteerd, worden gepromoot in de vorm van gelieerde links , wat betekent dat de eigenaar en oprichters van digital-kitchen.net financieel gewin (commissie) ontvangen als dergelijke producten en diensten worden gekocht via genoemde gelieerde links - Voor meer informatie over affiliate links klik hier.

Gnomad Home is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een partneradvertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon.com . Gnomad Home kan ook deelnemen aan andere partnerprogramma's.

Het gebruik van onze informatie, producten en diensten moet gebaseerd zijn op uw eigen due diligence en u gaat ermee akkoord dat digital-kitchen.net en de adverteerders / sponsors van deze website niet aansprakelijk zijn voor aankoopbeslissingen die direct of indirect verband houden met de informatie, producten en diensten beoordeeld of geadverteerd op deze website.

Bouw je busje

De ultieme Van Build-gids

Een bestelwagen bouwen? Lees onze gratis gids. We behandelen zowat alles wat u moet weten - van planning, isolatie, zonne-energie en elektriciteit, plukapparatuur tot essentiële gereedschappen. Ga vandaag nog aan de slag zodat u onderweg op weg kunt!

Scroll naar boven

Stuur dit naar een vriend