border=0

Post en pakketten onderweg: een gids voor Vanlife-nomaden

Dit bericht kan gelieerde links bevatten. Meer informatie >>

Post en pakketten onderweg: een gids voor Vanlife-nomaden

Dit bericht kan gelieerde links bevatten. Meer informatie >>

Stuur me epische bouwgidsen en kickass-tips van Vanlife

Stuur me epische bouwgidsen en kickass-tips van Vanlife

Hoe krijg je post en pakketten als je op >

Dit is een van de uitdagingen van het leven onderweg , maar het is geen onoverkomelijke uitdaging. Wat u ook moet hebben verzonden - een brief, een pakket, een be>

Ook al passeren we in een bepaalde maand drie (of meer) verschillende staten, we kunnen nog steeds onze post ontvangen, vrienden en familie kunnen ons nog steeds pakketten sturen en we kunnen nog steeds dingen online bestellen die we lokaal niet kunnen vinden.

In dit bericht bespreken we de handigste manieren om uw e-mail en pakketten onderweg te krijgen (inclusief de enige betrouwbare manier die we hebben gevonden om Amazon-bestellingen bij elk postkantoor te ontvangen). Het feit dat u geen vast adres heeft, betekent niet dat u uw e-mail niet kunt krijgen!

Hoe en waar pakketten en e-mail te ontvangen

USPS Algemene levering

Wist je dat je pakketten en post gratis kunt ontvangen bij bijna elk postkantoor? Dat klopt!

Dit is onze primaire methode om dingen onderweg naar ons te laten verzenden. De meeste steden hebben een postkantoor, dus dit is erg handig als we op het platteland of afgelegen plaatsen zijn (wat we vaak doen).

Ga als volgt te werk om uw e-mail / pakketten te krijgen via USPS General Delivery:

 1. Zoek een postkantoor dat algemene bezorging accepteert. Gebruik het hulpprogramma voor het lokaliseren van de postdienst of google eenvoudigweg 'USPS General Delivery in Town, State'. De post heeft ook een mobiele app waarmee u naar locaties kunt zoeken. Zodra u een postkantoor heeft gevonden, controleert u of 'Algemene bezorging' wordt vermeld onder de aangeboden services.
 2. Zorg ervoor dat uw pakket / e-mail wordt verzonden via USPS. Diensten van derden zoals UPS en FedEx leveren niet aan postkantoren, dus alles wat wordt verzonden Algemene bezorging moet via de post worden verzonden. Ervoor zorgen dat uw e-mail wordt verzonden USPS is eenvoudig als een vriend of familielid u iets stuurt. Maar als u online iets bestelt, zorg er dan voor dat de verkoper via USPS kan verzenden. Dit kan met Amazon bijzonder moeilijk zijn (zie onze tips hieronder).
 3. Pak uw pakket correct aan. Hier is de adresopmaak die u moet gebruiken voor algemene bezorging:

Uw naam
Algemene levering
Town, staat Zip- 9999

Het is niet nodig om het adres van het postkantoor in te voeren - gewoon "Algemene levering" en stad / staat / postcode + 4 is voldoende. De -9999 na de postcode is code waarmee het postkantoor weet dat dit algemene bezorgmail is.

Voorbeeld:
John Jayme Serbell
Algemene levering
Terrebonne, OR 97760-9999

4. Haal uw items op bij het postkantoor. Zodra uw pakket is afgeleverd, gaat u naar het postkantoor, toont u uw ID en loopt u weg met uw pakket / e-mail!

Tips voor het gebruik van Algemene bezorging:

 • We hebben veel geluk gehad met het gebruik van kleine postkantoren in de stad. Het personeel is meestal vriendelijker en er is gewoon veel minder aan de hand.
 • Als er meer dan één postkantoor in de buurt is, zorg er dan voor dat je naar het juiste kantoor gaat. Post voor algemene bezorging wordt verzonden naar het hoofdpostkantoor van het gebied.
 • Zorg ervoor dat u het postkantoor belt en vraagt ​​hoe >

Buiten de VS? Algemene levering is ook beschikbaar in uw regio!

Als u in een ander deel van de wereld reist, moeten er algemene bezorgdiensten beschikbaar zijn om uw e-mail te ontvangen. Algemene bezorging staat bekend als Poste Restante in de meeste andere continenten, waaronder Europa en Australië. Als u in Canada reist, biedt Canada Post ook services voor algemene bezorging / poste-restante. Bekijk deze pagina voor algemene leveringsbronnen over de hele wereld.

De enige manier om Amazon-pakketten succesvol te ontvangen via algemene bezorging

Wanneer u iets op Amazon bestelt, kunt u niet de verzendmethode kiezen. Zelfs als u een adres voor algemene bezorging gebruikt, zelfs als u ze belt en hen vertelt dat ze alleen via de post moeten verzenden, is er geen garantie dat ze het op die manier verzenden. Vaak hebben we te maken gehad met pakketten die werden afgewezen en teruggestuurd omdat Amazon ze via UPS heeft verzonden.

Maar er is een manier om de verzendalgoritmen van Amazon te misleiden en ze te dwingen om een willekeurig algemeen bezorgpakket via USPS te verzenden. Hoe doe je het? Voeg eenvoudig een lege postbusvermelding toe aan het adres.

U kunt als volgt algemene bezorgadressen voor Amazon-pakketten opmaken:

Uw naam
Algemene levering
Postbus
Town, staat Zip- 9999

Alleen het toevoegen van "Postbus" (zonder een nummer) aan het adres dwingt Amazon om uw pakket via USPS te verzenden. We hebben alles geprobeerd en dit is de enige manier die consistent voor ons werkte.

Amazon Lockers (alleen Amazon-bestellingen)

Soms is Amazon de enige plek om een ​​bepaald item te krijgen, en de gratis tweedaagse verzending met Prime maakt het gemakkelijk om pakketten snel en betrouwbaar op de weg te krijgen.

Voor ons heeft Amazon een netwerk van Amazon Lockers opgebouwd waar u uw pakketten naar toe kunt sturen om te worden opgehaald. Als we weten dat we ons in een gebied met een Amazon Locker bevinden, kunnen we een bestelling plaatsen en onze pakketten komen binnen ongeveer twee dagen aan. Dan verschijnen we eenvoudig bij de kluis en halen ze op.

Hier leest u hoe u Amazon Lockers kunt gebruiken om Amazon-pakketten onderweg te ontvangen:

 1. Zoek naar een Amazon Locker op locatie . Voeg de handigste toe aan je Amazon-adresboek (je kunt nu ook Amazon Lockers zoeken en toevoegen tijdens het afrekenen).
 2. Selecteer de Amazon Locker als uw verzendadres wanneer u uw bestelling plaatst. De Amazon-app laat je weten wanneer je pakket is afgeleverd.
 3. Ga naar de Locker-locatie (meestal in of bij een winkel). Je Amazon-app heeft een ophaalcode voor je pakketten. Voer de code in op het toetsenbord en uw pakketten zullen eruit springen.

Super makkelijk! Maar er zijn ook een paar dingen waar u op moet letten:

 • U moet uw pakketten binnen drie dagen na levering ophalen, dus zorg ervoor dat u uw reis dienovereenkomstig plant. We hebben deze deadline bijna eerder gemist omdat ons pakket eerder is aangekomen dan we hadden verwacht (als dit gebeurt, wordt je pakket teruggestuurd naar Amazon en krijg je een terugbetaling).
 • Amazon Lockers verschijnen op steeds meer plaatsen, maar op dit moment zijn ze vooral geconcentreerd in kustgebieden en grote stedelijke gebieden. Als u niet in de buurt van een van deze bent, raden we aan om USPS General Delivery te gebruiken om uw pakket te ontvangen (zie hierboven).
 • Prime is niet vereist om Amazon Lockers te gebruiken, maar we hebben geconstateerd dat de gratis tweedaagse verzending en andere voordelen de kosten meer dan waard zijn geweest.

Verzenden naar lokale bedrijven of mailboxdiensten

Als u een klant bent, zijn sommige lokale bedrijven misschien bereid om post of pakketten voor u te ontvangen - vraag het maar! U kunt ook UPS / Fedex-pakketten verzenden naar UPS / Fedex-distributiecentra of winkellocaties tegen betaling - hoewel dit soms onverwacht kan zijn.

Vrienden en familie

Dit is een voor de hand liggende (en zeer betrouwbare) manier om uw post en pakketten onderweg te krijgen. We hebben het geluk dat vrienden en familie over het hele land verspreid zijn, en we komen graag >

Campings en RV parken

Veel campings en campers zijn bereid om post en pakketten voor hun gasten te ontvangen. Als je weet dat je een tijdje op een camping wordt gepost, kan het geen kwaad om hen te vragen of je spullen daarheen kunt verzenden. Als u e-mail verwacht, moet u de camping op de hoogte stellen en erachter komen of ze specifieke vereisten hebben voor de manier waarop ze moeten worden geadresseerd (dat wil zeggen inclusief uw sitenummer, vermelding "wachtstand voor ophalen", enz.).

We zijn over het algemeen boondock versus in privécampings verblijven, dus we hebben deze optie niet zelf gebruikt - maar veel RVers verzenden hun post regelmatig met succes naar campings.

Walmart Ship-to-Store

Walmart heeft de laatste tijd hun e-commerce-spel echt opgevoerd, en de verscheidenheid aan items die beschikbaar zijn op Walmart.com begint Amazon te evenaren . Gelukkig voor ons, nomaden, bieden ze gratis verzending naar winkel voor veel items - dus als we iets nodig hebben dat we niet lokaal kunnen vinden, kunnen we het naar een nabijgelegen Walmart laten verzenden voor ophalen. Aangezien er Walmarts letterlijk overal zijn (en we slapen er soms zelfs in ), is dit handig.

Om iets naar een Walmart-winkel te verzenden, logt u eerst in op Walmart.com en zoekt u naar uw artikel. Zorg er vervolgens voor dat "Gratis afhalen" wordt vermeld onder het item (u kunt ook uw zoekopdracht filteren om alleen items weer te geven die beschikbaar zijn voor afhalen). Alleen producten die worden verzonden vanuit Walmart komen in aanmerking voor ophalen in de winkel, dus u kunt dit niet doen met artikelen van externe verkopers die op Walmart.com worden vermeld.

Andere retailer verzenden naar winkel

Walmart is niet de enige fysieke retailer die meedoet aan het spel van schip naar winkel. Hulpmiddelen nodig, of zelfs zonnepanelen? Homedepot.com biedt ship-to-store voor sommige items. Wil je een boek dat je niet kunt vinden in een plaatselijke winkel? (We raden altijd aan eerst de lokale winkels te controleren) Koop het op Barnesandnoble.com en laat het naar een nabijgelegen locatie verzenden. Auto-onderdelen nodig? Retailers zoals Autozone en Advance Auto Parts bieden gratis ophaalservice voor sommige items.

Regelmatige post ontvangen terwijl u onderweg bent

De wereld is nog niet volledig omgezet naar digitaal, en soms heb je een postadres nodig en een manier om reguliere post te ontvangen tijdens >

En als u een volledige timer hebt, hebt u ook een adres nodig om uw voertuig te registreren, een verzekering af te sluiten, een rijbewijs en bankrekeningen en uw belastingaangifte in te dienen. We behandelen de bredere kwesties van het vestigen van woonplaats in een andere post - maar voor nu willen we deze vraag beantwoorden:

Hoe ontvang je je reguliere post als je onderweg bent of voor een >

Vraag een vriend of familielid

Dit is de gemakkelijkste, goedkoopste en meest voor de hand liggende manier om het hele 'postadres'-ding te omzeilen - vraag een vriend of familielid om uw e-mail te ontvangen en stuur be>

Gebruik een Mail Forwarding Service

Soms is het gebruik van het adres van iemand anders geen optie, of heb je andere services nodig, zoals e-mail scannen of een woonadres . Dit is waar een dienst voor het doorsturen van e-mail van pas komt!

Voor een maandelijks bedrag geven e-mail doorstuurservices u een fysiek adres om te gebruiken als uw postadres. Zij zullen uw e-mail bewaren en doorsturen wanneer u erom vraagt. Sommige mail forwarders bieden zelfs aanvullende diensten zoals:

 • Mail scannen
 • Digitale mailbox
 • Pakket doorsturen
 • Woonplaats adres
 • Geregistreerde agent-services (als u een bedrijfseigenaar bent)
 • Voertuig registratie

Enkele van de beste e-mail doorstuurservices voor fulltime reizigers zijn:

 • Ontsnapt . Zwaar gericht op RV reizigers (en dus perfect voor vanlifers). Ze bieden ook domiciliediensten aan in Texas, South Dakota en Florida.
 • Je beste adres . Dit is de service die we momenteel gebruiken. Ze bieden ook domiciliediensten aan in South Dakota. (Lees meer: Our Adventure Becoming South Dakota Residents )
 • Dakota Post . Dit is weer een e-mailforwarder / domicilieservice in South Dakota.
 • Amerikaanse postbus . Nog een ander in South Dakota gevestigd bedrijf. Ze hebben ook een eigen camping, wat u het extra voordeel geeft dat u een "garageable" adres aan uw postadres heeft.
 • Reizende mailbox . Dit is een veelgebruikte algemene postexpediteur die een scala aan diensten biedt voor fulltime reizigers, inclusief e-mail scannen en digitale mailbox.
 • Virtuele postmail
 • Altijd mailbox
 • iPostal1

Bekijk deze bron voor meer informatie over algemene e-mail doorstuurservices.

Doorstuurservices voor e-mail maken het gemakkelijk om voltijds te reizen en toch uw post te ontvangen, of u nu in Noord-Amerika bombardeert met uw busje of door Zuidoost-Azië met een rugzak reist.

Wie heeft een vast adres nodig? Niet Wij!

Mail ontvangen als nomade is niet zo eenvoudig als naar de mailbox lopen aan het einde van de oprit. Maar gelukkig zijn er volop opties voor full-time reizigers zoals wij om onze post en pakketten te krijgen zonder onze levensstijl in gevaar te brengen.

Zoals de meeste dingen als een nomade, kost het alleen een beetje meer werk en pre-planning. Dus voltooi het bouwen van je busje en ga op pad! Geef ons dan uw e-mailadres door zodat we u een kaartje kunnen sturen! 🙂

Volg ons op Instagram @gnomad_home of op Facebook voor meer gedetailleerde gidsen over het bouwen en wonen in een busje . Proost!

Geplaatst in ,

Heeft deze pagina u geholpen?

JA
NEE

Stuur me epische bouwgidsen en kickass-tips van Vanlife

Stuur me epische bouwgidsen en kickass-tips van Vanlife

Meer Dope Sh ... enanigans

Vanlife Hoe te:

Uw complete gids voor het leven op de weg

Geïnteresseerd in vanlife? Lees onze gratis gids. We behandelen alles wat u moet weten - voors en tegens, badkamers en douches, waar te slapen, onderweg geld verdienen, veelgestelde vragen - en meer!

Laat een antwoord achter

abonneren
Informeren van

Bouw je busje

De ultieme Van Build-gids

Een bestelwagen bouwen? Lees onze gratis gids. We behandelen zowat alles wat u moet weten - van planning, isolatie, zonne-energie en elektriciteit, plukapparatuur tot essentiële gereedschappen. Ga vandaag nog aan de slag zodat u onderweg op weg kunt!

Wilt u uw eigen DIY-campervan bouwen? LEES DE GIDS
+
Scroll naar boven

Stuur dit naar een vriend