border=0

Stuur me epische buildgidsen en kickass-tips van Vanlife

Stuur me epische buildgidsen en kickass-tips van Vanlife

Over ons

We zijn een eigenzinnig gezin van vier (twee mensen, twee honden) die dol zijn op reizen, nieuwe ervaringen, de natuur verkennen en de vreugde in het leven vinden. We houden er niet van om vastgebonden of in "kleine dozen" geperst te worden - daarom hebben we besloten om alles wat we bezaten te verkopen, in een busje te gaan en op avontuur te gaan met onze pups.

We kochten ons busje in augustus 2016, hebben het omgebouwd tot een mobiele woning zonder netaansluiting en zijn sinds april 2017 onderweg. In die tijd hebben we een paar dingen geleerd over het bouwen van bestelwagens en het leven erin.

We zijn deze website begonnen als een leuke manier om onze build te documenteren en wat we onderweg hebben geleerd te delen met andere vanlifers. Maar we realiseerden ons al snel dat er niet veel nuttige, nauwkeurige informatie over vanlife en het bouwen van een bestelwagen op het web was. Dus we wilden dat veranderen.

Deze site is uitgegroeid tot een topbron voor bestelwagenbouwers overal. Onze gidsen hebben veel mensen geholpen uit hun comfortzones te ontsnappen en aan hun eigen vanlife-reizen te beginnen - waar we graag van horen als jullie allemaal contact met ons opnemen.

We organiseren en organiseren ook de jaarlijkse Midwest Vanlife Gathering in mei, waarbij we nomaden uit de hele Midwest en daarbuiten samenbrengen voor een weekend van gemeenschap, plezier en teruggeven. Het evenement is een inzamelingsactie en we doneren 100% van de opbrengst aan non-profitorganisaties die de prioriteiten van de vanlife-gemeenschap weerspiegelen.

We zijn elke dag dankbaar dat we de kans krijgen om levens ten goede te veranderen - en het geweldig te doen. Bedankt voor het bezoeken van onze site en we hopen dat het je helpt je pad te maken!

Jayme

Jayme is de dromer. Degene die zegt: "Ik heb dit wilde idee ..." helpt John vervolgens om het tot leven te brengen. Ze runt onze PR en outreach, is de hoofdorganisator van de Midwest Vanlife Gathering, schrijft voor deze site en runt onze sociale mediaplatforms. Ze wordt gedreven door het ver>

John

John is de doener in Gnomad Home. Degene die Jayme's wilde ideeën uit het niets grijpt en ze terug naar deze aarde trekt om ze een realiteit te maken. Hij is onze bouwmanager, onze webontwikkelaar, onze techneut, onze grafisch ontwerper, onze onderzoeker en hoofdschrijver voor de site. Hij heeft een echte passie en toewijding voor creatie, of het nu gaat om het bouwen van een website of een klein huis, het schrijven van een boek, het spelen van muziek of het illustreren van een stuk.

Nymeria

Nymeria is het hart van de groep. We hebben haar in 2015 als puppy geadopteerd en ze werd meteen onze soulmate. Het was een van de be>

Delilah

Delilah is onze nieuwste toevoeging, hoewel we haar al haar hele leven kennen. Door een ongelukkige omstandigheid namen we haar in 2018 van een familielid. In Delilah's vorige leven was ze 'een hardloper' en zou ze naar buiten schieten als een deur een seconde te >

Gnomie

Gnomie is onze Hom (i) e. Onze strijdwagen. Ons nobele paard. Hij is een 1996 Chevy Express 1500 conversiebus, compleet met een hoge top en een set badass all-terrain banden. Hij neemt alles wat we naar hem gooien alsof het niets is - van steile hellingen tot woestijnzand tot oneffen boswegen die normaal worden doorkruist door 4x4-voertuigen. Hij beschikt over 300 W aan zonne-energie op zijn dak, 310 ah AGM-batterijen, 20 liter vers water, een volledige keuken en een uitschuifbaar queensize bed. Hij geniet van nieuwe maanavonden in het niets, met het subtiele licht van de melkweg die op hem neer schijnt. Meer informatie over Gnomie .

Crow (RIP)

Een heel jonge Jayme adopteerde Crow al in 2001, maar ze woonde bij de ouders van Jayme tot 2016 toen we haar konden opnemen. Crow was een echte badass en zeer loyaal. Ze hield niets liever dan aan onze zijde te zijn. We legden haar te rusten in mei 2018, gewoon verlegen voor haar 17e verjaardag. Maar ze reist nog steeds met ons mee in ons hart.

Bouw je busje

De ultieme Van Build-gids

Een bestelwagen bouwen? Lees onze gratis gids. We behandelen zowat alles wat u moet weten - van planning, isolatie, zonne-energie en elektriciteit, plukapparatuur tot essentiële gereedschappen. Ga vandaag nog aan de slag zodat u onderweg op weg kunt!

Ons verhaal

We ontmoetten elkaar in 2010 in het mooie Perry Point, MD tijdens het werk in AmeriCorps NCCC (National Civilian Community Corps), en we begonnen meteen.

Voor degenen onder u die het niet weten, AmeriCorps NCCC is een geweldig nationaal serviceprogramma waarbij u met een team van tien mensen door het land reist met een team van tien mensen, werkt voor verschillende non-profitorganisaties en reageert op natuurrampen.

Je zou kunnen zeggen dat deze ervaring ons heeft voorbereid op het leven van een zwervend bestaan ​​uit een groot busje.

In 2011 diende John een tweede jaar bij NCCC, dit keer als Teamleider, en Jayme verhuisde terug naar St. Louis, dus besloten we om het hele ">

Toen de dienstperiode van John voorbij was, pakte hij zijn spullen en verhuisde naar St. Louis. Maar we stopten niet met reizen. Onze passie voor reizen leidde ons op vele reizen in de Verenigde Staten, evenals avonturen in Thailand, Cambodja, Vietnam en Ierland.

Om te zeggen dat we de reismicrobe hadden, was zeker een understatement. Elke keer als we terugkwamen van de ene reis, plannen we het volgende avontuur.

Tegen beter weten in, hebben we ons uiteindelijk gevestigd in de 9-5 levensstijl in de voorsteden die door velen wordt aangeduid als "The American Dream".

Omdat we beperkte vrije tijd hadden, moesten reizen erg kort en strategisch gepland zijn. Voordat het nieuwe jaar zou komen, probeerden we er al achter te komen wanneer we precies elke reis konden maken die we wilden. Het was duidelijk nooit genoeg.

We waren allebei moe van deze levensstijl en onze 'successen' voelden ons gewoon leeg.

John werkte op kantoor en kreeg loonsverhogingen en promoties terwijl Jayme banen kreeg met passie en flexibiliteit. We hadden het ideale huis met twee verdiepingen in de perfecte buurt met de beste buren. Maar zodra we klaar waren met werken, voelden we ons leeg en onvervuld.

We hadden het altijd al gehad over het doen van “een laatste grote reis” voordat we kinderen kregen - vooral na te denken over een andere internationale backpackreis. Dat wil zeggen, totdat we Nymeria en Crow hebben geadopteerd - de beste twee doghters (snap je?) Waar we om hadden kunnen vragen.

Toen besloten we om rond de Verenigde Staten en Noord-Amerika te reizen.

En in plaats van een tijdelijke 'reis' te maken, besloten we om een ​​volledige overgang te maken naar een zwerverlevensstijl. In eerste instantie was het idee om te leven vanuit een kleine SUV en te kamperen, bij vrienden te blijven of Airbnb-it in het hele land.

Maar hoe meer we te weten kwamen over vanlife, hoe meer we ons aangetrokken voelden tot het idee om uit een busje te leven.

In augustus 2016, na uitgebreid onderzoek en veel zoeken, hebben we eindelijk een busje gekocht en zijn we aan de slag gegaan om het in ons nieuwe huis te bouwen.

Lees hier meer over ons "pre-vanlife" -verhaal en volg alle stappen van onze bestelwagen hier bouwen.

In april 2017 zijn we eindelijk op pad gegaan en hebben we niet achterom gekeken.

We zijn verschillende keren van de oostkust naar de westkust gereden en weer terug. We hebben ongelooflijke schoonheid gezien, gekke avonturen beleefd, een verbazingwekkende gemeenschap van nomaden ontmoet en zijn diep gegroeid als mens.

Ons leven is nu gezonder en positiever dan ooit tevoren en we zijn constant enthousiast over de nieuwe ervaringen die elke dag met zich meebrengt.

John begon weer hard te rennen en Jayme stopte permanent met drinken (wat een enorm, maar succesvol gevecht was)! We hebben nieuwe hobby's en gewoontes opgepikt, van mountainbiken tot meditatie, en een nieuwe toewijding gevonden om onszelf muzikaal te verkennen.

Het leven onderweg is niet altijd aangenaam geweest, maar het is altijd gevuld geweest met groeimogelijkheden.

We hebben ontberingen meegemaakt van het moeten neerleggen van Crow, tot Jayme die een (gelukkig tijdelijke) door teken overgedragen ziekte opliep, tot het moeten vervangen van de transmissie op ons busje. Maar vooral als het moeilijk wordt, heeft deze levensstijl een manier om dankbaarheid en een positieve houding aan te moedigen.

Door samen in een kleine ruimte te wonen, hebben we veel geleerd over open communicatie en het be>

We hebben één (en een halve) 10-daagse Vipassana-cursus gevolgd , die ons heeft geleid op een pad van radicale zelfontdekking en groei. We hebben vreemden van over de hele wereld ontmoet en elk verhaal dat we hebben gehoord is voor altijd in ons hart gestempeld.

We zijn heel andere mensen dan toen we voor het eerst op pad gingen.

Van ons schrijven tot onze fotobewerking, van onze ver>

Stuur me epische buildgidsen en kickass-tips van Vanlife

Stuur me epische buildgidsen en kickass-tips van Vanlife

Onze gemeenschapspartners

Een busje bouwen? Laat ons helpen!

Wilt u uw eigen DIY-campervan bouwen? LEES DE GIDS
+
Scroll naar boven