border=0
Руководства Android GidsenAndroid-gidsen

Hoe de regio op Android te veranderen

Nadat hij naar een ander land is verhuisd of een smartphone in het buitenland heeft gekocht, wordt de gebruiker geconfronteerd met de noodzaak om de regio in Android te veranderen. Vanwege een verkeerd ingestelde regio, worden de datum en tijd mogelijk niet correct weergegeven en zijn sommige applicaties en games mogelijk niet te koop in de Play Market-winkel. Daarom kan de oplossing voor dit probleem erg be>

inhoud

Wijzig regio, taal en tijdzone

Om het land te wijzigen en persoonlijke instellingen in te stellen op Android, moet u het volgende doen:

Stap 1 Start de toepassing Instellingen en selecteer het gedeelte ' Geavanceerd ' in de categorie ' Systeem en apparaat '.

Stap 2 Klik op de knop Regio .

Stap 3 Selecteer het land dat moet worden ingesteld als primair.

Stap 4 Keer terug naar het gedeelte " Geavanceerd " en klik op de knop " Taal en invoer " en stel vervolgens de systeemtaal in.

Stap 5 Keer terug naar het gedeelte " Geavanceerd " en klik op de knop " Datum en tijd " en selecteer vervolgens de tijdzone van het netwerk.

Land wijzigen voor Google Play

Sommige gebruikers kunnen problemen hebben met het kopen van apps in de Play Market nadat ze naar een ander land zijn verhuisd, omdat het account gebonden blijft aan de vorige woonregio. Meestal stelt de Google-service automatisch de nodige regionale instellingen in, maar soms wordt de vraag hoe u het land in Android kunt veranderen zo relevant mogelijk. Volg deze stappen om het probleem op te lossen:

Stap 1 Ga naar de instellingen van de bankkaart waarmee u betaalt voor aankopen op de Play Market en geef een nieuw factuuradres op .

Stap 2 Geef ook een nieuw thuisadres op .

Opmerking 1 Als er meerdere adressen zijn opgegeven in de bankkaartinstellingen, stelt u nieuwe adressen in als standaard.

Opmerking 2 Google Help helpt u bij problemen met het wijzigen van uw adres: uw factuuradres wijzigen, uw thuisadres wijzigen .

Stap 3 Start de app Instellingen op uw smartphone en selecteer het gedeelte ' Alle apps ' van de categorie ' Apparaat '.

Stap 4 Selecteer de Play Market- app (ook bekend als Google Play of Google Play Store ) en klik op de knoppen " Gegevens wissen " en " Cache wissen ".

Stap 5 Start de Play Market- app en voer uw accountgegevens in. Nu kunt u winkelen in een nieuw land.

conclusie

De implementatie van de bovenstaande aanbevelingen zal u helpen om zich te ontdoen van de problemen die samenhangen met de verkeerde regio in de instellingen van de smartphone.

border=0

Reageer op

8 reacties

 • Alles leek correct te zijn uitgelegd ...
  Op enkele uitzonderingen na, wat te doen als de regio niet in de lijst staat :))
  Dit gaat niet over Rusland, als dat.
  Er is een taal, maar geen regio. En de aangrenzende regio's trouwens ook ...
  Telefoon Xiaomi Redmi 4, gekocht bij een lokale winkel zonder winkels. Het werd gebracht, zo lijkt het, uit Hong Kong of uit Taiwan.
  Alles zou goed zijn en applicaties worden geïnstalleerd via Google Play, maar lokale feestdagen worden op geen enkele manier weergegeven in de "native" kalender van Xiaomi, ja.

  • Hallo Boris. Misschien moet u in uw geval de officiële globale versie van de firmware van uw smartphone installeren, waar alle regio's en talen aanwezig zijn. U kunt de huidige firmwareversie vinden met behulp van de handleiding /rukovodstva/kak-uznat-versiyu-android/ Merk op dat het flashproces vrij ingewikkeld is voor een onervaren gebruiker, dus u moet deze vraag waarschijnlijk voor professionals gebruiken.

  • Alle Samsung-modellen die sinds juli 2013 zijn uitgebracht en apparaten met Android 4.4 (KitKat) of hoger hebben een regionale vergrendeling, dus het wijzigen van de regio in de instellingen van de smartphone werkt niet.

   • Welkom! Ik bracht Samsung s7 eadge uit Korea. Model G935LKLU1EREA wat de Koreaanse regio betekent. Er waren problemen met het verbinden met het 4G-netwerk en het verzenden van sms-berichten. In Korea gebruikte ik hun simkaart, alles werkte. Vertel me, als ik firmware voor de Russische regio installeer, wordt mijn smartphone dan een steen?