border=0

Smartphones OnePlus

OnePlus is een van de jongste Chinese smartphonefabrikanten, het geesteskind van voormalig vice-president P. Lau. OnePlus werd eind 2013 gevormd, maar introduceerde in het voorjaar van 2014 de eerste smartphone, die onmiddellijk bekendheid verwierf als de " vlaggenschipmoordenaar " vanwege zijn rijke functionaliteit, redelijke prijs, evenals >

Het bedrijf bouwt zijn reputatie op als een compromisloze vechter voor de reële waarde van smartphones - zelfs de slogan luidt "Never Settle!" ("Never Settle!").

Meer details

Waarom zijn OnePlus-smartphones uniek?

De originaliteit van VanPlus-smartphones uit onze catalogus komt tot uiting in het volgende:

  • Inpakken Het is nieuwsgierig dat er een aparte doos is voorzien voor de bedrijfslader voor smartphones van het bedrijf. Het ontwerp van beide pakketten is minimalistisch, maar ze zien er erg aantrekkelijk en ongebruikelijk uit.
  • Scherm . TOL- technologie wordt gebruikt, dat wil zeggen, de matrix, het Gorilla Glass-beschermscherm en het capacitieve paneel zijn strak gelijmd, er zitten geen luchtspleten tussen. Hierdoor blijven de kleuren verzadigd en zijn afbeeldingen perfect zichtbaar in de zon. Deze technologie heeft ook een nadeel - de reparatie van een dergelijke constructie zal zeker "een mooie cent" vliegen.
  • Keramische smartphone . OnePlus heeft een limited edition mobiele telefoon uitgebracht, de OnePlus X Ceramic Edition . Er zijn geen sterke punten voor deze smartphone: de behuizing is gemaakt van geanodiseerd metaal, de voor- en achterkant van het apparaat zijn beschermd door speciale inzetstukken waarvan de hardheid op de schaal van Mohs 8,5 H is. Dit betekent dat u het apparaat alleen met koper kunt krassen. Het unieke van het materiaal wordt weerspiegeld in de kosten van de gadget - vergeleken met een eenvoudige OnePlus X kost een keramiek $ 100 meer.

Overzicht van de voor- en nadelen van OnePlus-smartphones

Voor zijn waarde zijn smartphones uitgerust met uitstekende functies. De OnePlus X- en OnePlus ONE- modellen hebben bijvoorbeeld 3 GB RAM, waardoor u de "remmen" volledig kunt vergeten, en een 13 megapixelcamera met fase-autofocus en de mogelijkheid om in 4K-formaat te fotograferen.

Er zijn echter ook nadelen. Laten we zeggen dat OnePlus ONE geen sleuf voor een flashkaart heeft en de batterij niet loskomt. De gadget werd bekritiseerd vanwege het onvoldoende aantal accessoires dat te koop is en vanwege het mislukte ontwerp - de frames rond het scherm zijn te groot, waardoor de gadget te groot lijkt.

Pete Lau, CEO van OnePlus, een Chinese fabrikant, onthulde veel interessante details over de aanstaande eerste OnePlus TV. Toegegeven, hij gaf geen exacte releasedatum ...

Beste OnePlus-smartphones

Het merk OnePlus is een relatief jonge speler op de mobiele markt, maar heeft sinds 2014 bestaan ​​en slaagde er niet alleen in om naam te maken, maar ook om de TOP van de beste te worden ...