border=0
Руководства Android GidsenAndroid-gidsen

Hoe torrent te downloaden op Android?

Zodra de eigenaars van de telefoons de tien kilobytes niet konden toewijzen om een ​​nieuwe ringtone te downloaden, kunnen grote hoeveelheden geheugen en toegang tot snel internet het downloaden van een breed scala aan bestanden op een smartphone, inclusief via een torrent-protocol, toestaan.

Een torrent-client op een mobiel apparaat gebruiken is net zo eenvoudig als een computer gebruiken. Op onze site vindt u een selectie van de beste torrent-applicaties voor Android , en in deze gids geven we stapsgewijze instructies voor het downloaden van bestanden met behulp van het voorbeeld van het BitTorrent- programma.

Hoe torrent te downloaden op Android

Volg deze stappen om een ​​bestand te downloaden met een torrent-client:

Stap 1 Gebruik een browser om het torrent-bestand (met de extensie .torrent) op te slaan op elke handige plek in het geheugen van de smartphone.

Stap 2 Tik op dit bestand om de BitTorrent- toepassing te starten.

Stap 3 Geef de map op waar de bestanden in de torrent worden gedownload en klik op de knop " Toevoegen ".

Stap 4 Het hulpprogramma BitTorrent begint met het laden van gegevens; Wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 5 Na het downloaden kunt u bestanden naar wens starten, verplaatsen en verwijderen.

Note. Je kunt het torrent-bestand niet vooraf downloaden: ga gewoon naar de torrent-tracker in de browser en klik op het magneetpictogram (magneetlink), waarna de toepassing wordt gestart en biedt aan om het pad te kiezen om de bestanden op te slaan.

conclusie

Met behulp van een smartphone kunt u eenvoudig bestanden downloaden via een torrent-client. Met een grote selectie toepassingen voor het downloaden van torrents kunt u de toepassingen kiezen die het beste bij uw behoeften passen: gratis, in het Russisch, met de functie video- en audiobestanden af ​​te spelen, enzovoort.

border=0

Reageer op