border=0

SAMSUNG

SAMSUNG is een Zuid-Koreaans conglomeraat van bedrijven. SAMSUNG staat wereldwijd bekend als fabrikant van hoogwaardige apparatuur, waaronder smartphones, tablets en mp3-spelers . De activiteiten van het conglomeraat zijn echter niet beperkt tot dit deel - een deel van de divisies houdt zich bezig met de bouw, het aanbieden van reclame- en verzekeringsdiensten en de defensie-industrie. De activiteiten van het bedrijf zijn uiterst be>

Meer details

SAMSUNG-smartphonelijnen

Samsung-smartphones hebben een grote variatie in prijzen en functies, dus de koper moet eerst beslissen over het budget en dan pas kijken naar welk gadget hij zich kan veroorloven. SAMSUNG biedt de volgende regels:

  • Galaxy S zijn eersteklas gadgets, waarvan de output altijd wordt voorafgegaan door een grootschalige reclamecampagne. Dergelijke apparaten uit onze catalogus zijn van hoge bouwkwaliteit en unieke software- en ontwerpoplossingen. De laatste smartphone van de serie in maart 2016 is de Galaxy S 6 Edge + met een metalen behuizing en een 5,7-inch scherm. Galaxy S heeft een hoge prijs die vergelijkbaar is met de prijs van Apple-apparaten, vooral in de eerste weken van de verkoop.
  • Galaxy Note - smartphones die behoren tot de categorie phablets of 'tabletphones'. Deze gadgets onderscheiden zich door hun grote afmetingen (schermdiagonaal van Note 5 is 5,7 inch), de aanwezigheid van een elektronische pen-stylus S Pen en tal van ingebouwde toepassingen waarmee u gemakkelijk met afbeeldingen kunt werken.
  • Galaxy A. Een relatief nieuwe lijn, waarvan de eerste gadgets pas in 2014 werden uitgebracht ( A 3 en A 5 ). Vertegenwoordigers van SAMSUNG beweren dat deze gadgets zijn gemaakt voor jonge gebruikers en daarom 'op maat' zijn gemaakt, voornamelijk voor sociale netwerken en selfies .
  • Andere heersers . Smartphones van andere lijnen zijn ontworpen om aan meer specifieke behoeften te voldoen. Grand Duos is bijvoorbeeld een betaalbare smartphone met twee simkaarten en XCover is een veilige gadget voor reizigers.

Overzicht van de voor- en nadelen van SAMSUNG-smartphones

Een van de voordelen van smartphones is de mogelijkheid om geheugen uit te breiden met behulp van een SD-kaart en de batterij te verwijderen. Deze voordelen lijken eenvoudig, maar Apple- en Sony- gadgets staan ​​dit niet toe. Het is voor een beginnende gebruiker gemakkelijker om een ​​SAMSUNG mobiele telefoon te begrijpen, omdat het bedrijf het Android-besturingssysteem gebruikt, wat intuïtief is.

De be>vlaggenschepen " S 6 vrij te geven .

De Koreaanse gigant Samsung heeft in Rusland een nieuwe Galaxy M30s-smartphone uitgebracht met een indrukwekkende batterij en degelijke functies.

Budget hit Samsung Galaxy A30s uitgebracht in Rusland

De Galaxy A30s-smartphone, eind augustus aangekondigd door de Koreaanse gigant Samsung, verscheen een paar weken later in de officiële Russische verkoop. Het apparaat geeft een mooi prijskaartje ...