border=0
artikelen

Oude vlaggenschepen waard om te kopen in 2020

We vertellen u welke merkmodellen 2-3 jaar geleden het niet beschamend is om in 2020 te kopen.

Iedereen wil graag eigenaar worden van een gloednieuwe mobiele telefoon die net van de lopende band is gekomen. Er is niets mis met deze wens, maar door de harde realiteit kun je niet altijd dure apparatuur opnemen in de lijst met uitgaven. Is het de moeite waard vanwege deze overstuur? Nee. Als je de vooruitgang niet gek achterna zit en het niet erg vindt om een ​​paar stappen achter te blijven bij geavanceerde technologieën, let dan op de ex-vlaggenschepen die een paar jaar geleden uitkwamen. Deze oplossing bespaart veel geld en maakt u uiteindelijk de eigenaar van een betrouwbare smartphone van een erkend merk.

We hebben de markt van oude mobiele telefoons bestudeerd en kwamen tot de conclusie dat het nu het gemakkelijkst is om tijdens de nieuwjaarsvakantie een goede smartphone te vinden tegen een zeer concurrerende prijs. We hebben een lijst met modellen samengesteld die er technisch aantrekkelijk uitzien begin 2020. Zij zijn het die het eerst moeten worden gezocht, als u een productieve, maar goedkope smartphone wilt kopen.

iPhone X

Prijs: vanaf 49 700 roebel

Het vlaggenschip van 2017 is al meer dan twee jaar oud en Apple heeft het zojuist toegevoegd aan het opgeknapte programma. Dit betekent dat een iPhone die na de vorige eigenaar in bestelling is geplaatst, met een aanzienlijke korting bij de fabrikant zelf kan worden gekocht. De officiële prijzen voor de opgeknapte iPhone X beginnen bij $ 769. Voor externe leveranciers kan het nog minder kosten, maar in dit geval is er geen garantie dat de reparatie zo grondig wordt behandeld als gecertificeerde Apple-specialisten zouden hebben gedaan. Niemand neemt echter het recht van de koper weg om de goederen te retourneren als zich ernstige gebreken voordoen. De gloednieuwe "tien" zal natuurlijk meer kosten. Wat betreft de technische kwaliteiten van de telefoon zelf, de vulling (namelijk de A11 Bionic-chipset, Face ID- ontgrendelsysteem en volledig schermontwerp) lijkt vandaag meer dan relevant.

Samsung Galaxy S9

Prijs: vanaf 32 800 roebel

De evolutionaire overgang van S8 naar S9 bleek bescheiden: het verschilt alleen van zijn voorganger Galaxy S9 door de aanwezigheid van een verbeterde processor en een dubbele camera met een verstelbaar diafragma. Samsung stelde de be>AMOLED en een ultrasone vingerafdruklezer, en nog veel meer, wat het vlaggenschip van 2018 mist. Maar toch kopen we een oud apparaat, dus we moeten onze ogen sluiten voor dergelijke tekortkomingen. Vooral vandaag blijft de Galaxy S9 krachtig genoeg en mooi om een ​​moderne koper te interesseren. Trouwens, een van de nieuwste updates bracht hem aan boord van de nieuwe OneUI-shell van Samsung, en op sommige buitenlandse sites, zoals Best Buy, kun je de gloednieuwe Galaxy S9 vinden voor de prijs waarvoor particuliere verkopers in Rusland proberen deze te verkopen.

Samsung Galaxy Note 8

Prijs: 51 490 roebel

De 6.2-inch Galaxy Note 8, uitgerust met de S Pen, is de perfecte keuze voor diegenen die moe zijn van monotone smartphones. De Galaxy Note-serie is altijd duur geweest, maar na het verschijnen van de Galaxy Note 10 op de markt, daalden de prijzen van zijn voorgangers zodanig dat in sommige winkels het model met indexnummer 8 bijna de helft goedkoper is dan in het begin. Dit is een zeer gunstige prijs voor een phablet van middelbare leeftijd met Snapdragon 835 , een dubbele camera , 6 GB RAM en een microSD-sleuf met de mogelijkheid om geheugenkaarten tot 512 GB te installeren.

Samsung Galaxy S8 en S8 +

Prijs: vanaf 27 700 roebel

Velen bekritiseerden de Galaxy S9 vanwege het gebrek aan ontwerpwijzigingen. Twee jaar gingen voorbij en nu begon het uiterlijk van de 5,8-inch Galaxy S8 (en 6,2-inch Galaxy S8 +) in zijn handen te spelen - het verschilt praktisch niet van het nieuwere model, maar kost minder. Snapdragon 835 kan niet concurreren met moderne chipsets, maar zijn kracht is voldoende om dagelijkse bewerkingen uit te voeren. Het moeilijkste voor hem zal zijn in grafisch rijke spellen: hij zal niet in staat zijn om de maximale instellingen aan te kunnen, maar door de parameters te verminderen, kun je acceptabele prestaties van hem krijgen.

iPhone 8 en 8 Plus

Prijs: vanaf 31 800 roebel

De 4,7-inch iPhone 8 is de nieuwste 'appel'-smartphone en behoudt het originele cult-ontwerp zonder pony. Het enige dat later uitkwam, zijn apparaten op volledig scherm met Face ID-bescherming in plaats van de ronde Home-knop met Touch ID. Tegenwoordig is iPhone 8 gemiddeld 15 duizend goedkoper dan aan het begin van de verkoop. Misschien zijn de besparingen niet significant (tenslotte worden iPhones >compacte smartphone voor de kenner van traditionele Apple-technologie. De prestaties in vergelijking met moderne mobiele telefoons zijn klein, maar voor een paar jaar is de voorraad nog steeds voldoende. De 5,5-inch iPhone 8 Plus met meer RAM en dubbele camera's houdt de vraag iets >

LG G7 ThinQ

Prijs: 33 990 roebel

Het aandeel van LG in de wereldwijde mobiele markt is aanzienlijk gedaald. De nieuwste vlaggenschepen van het bedrijf veroorzaken niet zoveel resonantie als aanbiedingen van Samsung, Apple en Google. En toch, onder druk van concurrenten, vergat LG niet hoe goede smartphones te maken. Een voorbeeld hiervan is de LG G7 ThinQ van vorig jaar, die op de lijst stond van de meest ondergewaardeerde vlaggenschepen van het jaar. Het heeft een dubbele camera, een 6,1-inch LCD-scherm met pony en dunne frames. De uitvoering is goed, want Snapdragon 845 is er verantwoordelijk voor, maar LG heeft de grootste gok op het geluid gemaakt: de bas Boombox-luidsprekers G7 ThinQ zijn aangesloten op een van de vlaggenschepen voor een prijs van 50+ duizend. Ondanks de volledige afwezigheid van nieuwbakken chips, wordt de taal niet achterhaald genoemd.

Om te kopen

Google Pixel 2 en 2 XL

Prijs: 29.500 roebel

Terwijl kopers hebzuchtig voor innovatie verse Pixel 4 uit de schappen pakken, zullen we onze ogen richten op de tweede serie. Pixel 2 en 2 XL behoren nog steeds tot de beste cameratelefoons. Voeg hier de beschikbaarheid van Snapdragon 835 en software-ondersteuning voor 2020 aan en ontvang een ongelooflijk winstgevende bundel. Houd er echter rekening mee dat u, afhankelijk van de gekozen optie, iets moet accepteren. De basis Pixel 2 heeft gewaagde frames en een relatief klein scherm. De XL-versie heeft OLED , maar het is verre van de beste kwaliteit die van een vlaggenschip-smartphone mag worden verwacht.

Om te kopen

iPhone 7 en 7 Plus

Prijs: vanaf 23 990 roebel

Als het ontbreken van draadloos opladen en snelle Apple A11 Bionic geen probleem lijkt te zijn, dan zal de iPhone 7 zeker naar je smaak zijn. De 4,7-inch LCD in het model uit 2016 verschilt bijna niet in kwaliteit van de latere iPhone 8. Ja, en uiterlijk zijn deze smartphones erg vergelijkbaar, behalve dat het achterpaneel van de "zeven" is gemaakt van aluminiumlegering, en niet van glas volgens de nieuwe mode. Zelfs vochtbescherming is hier aanwezig. IPhone 7 wordt niet >

Bron: www.tomsguide.com

border=0

Reactie