border=0

artikelen

Het leven van een modern persoon kan niet worden gedacht zonder een mobiel apparaat - sinds het mobiele internet wijdverbreid werd, begonnen gebruikers nog meer tijd door te brengen voor het smartphonescherm dan op een computer. In de regel weten we echter net zoveel van gadgets als van onze organismen - iets meer dan niets .

Dankzij de artikelen in dit gedeelte van de Setphone-website vult u de kenniskloof - experts op het gebied van mobiele technologie vertellen u over het apparaat en de componenten van smartphones, over actueel marktnieuws en helpen u de beste oplossing voor uw dagelijkse probleem te vinden. Als u Setphone-materialen leest, bent u zeker bij uw smartphone voor "u".

USB-A en USB-C: wat is het verschil?

USB Type-A en USB Type-C zijn bekabelde interfaces. We begrijpen hoe ze van elkaar verschillen en welke relatie USB 3.1 met hen heeft.

Beste MP3-spelers in 2019

MP3-spelers zijn misschien niet zo populair als tien jaar geleden, maar dit betekent niet dat ze verouderd zijn.

Hoe een smartphone te kiezen?

In het tijdperk van de actieve ontwikkeling van mobiele technologie in winkelvensters vindt u een groot aantal smartphones met verschillende prijzen en van verschillende merken. Hoe maak je geen fouten wanneer ...