Рейтинги QuadcoptersBeoordelingen

Beste quadrocopters 2019: opties voor een ander budget

Quadcopters werden om twee redenen verliefd op een breed publiek. Ze bieden een volledig bemande vlucht en zijn bovendien ontworpen voor foto- en video-opnamen. 2019 is het perfecte moment om een ​​amateur-drone met een camera te kopen.

Modellen met geavanceerde specificaties worden steeds toegankelijker. Na de quadrocopter-markt te hebben bestudeerd, kunt u gemakkelijk een apparaat vinden dat geschikt is voor specifieke taken, of het nu gaat om hoogwaardige 4K-opnamen of compatibiliteit met videoglazen. Als u dit materiaal voor dit doel hebt ontdekt, zijn we klaar om u de beste onbemande voertuigen te presenteren die beschikbaar zijn in Russische winkels.

inhoud

DJI Mavic 2 enterprise

Prijs: 149 990 roebel

Dit is de meest compacte professionele drone. Het vervangt met succes populaire 'fantomen' in het verleden. Dit apparaat kan over zeer >

In zijn kenmerken is Enterprise bijna identiek aan de "firmware", die we ook zullen noemen. Het verschil zit in het ondersteunen van verschillende accessoires die de vlucht veiliger en nuttiger maken. De eigenaar van een drone kan bijvoorbeeld een krachtige zaklamp aanschaffen waarmee mensen 's nachts naar mensen kunnen zoeken. Ook kan men niet zonder een dergelijk accessoire bij het onderzoeken van hoogbouw. DJI biedt ook aan om een ​​luide microfoon op te hangen aan de Mavic 2 Enterprise. Het is bedoeld voor hetzelfde zoeken naar mensen en het waarschuwen van een persoon dat hij het verboden gebied is binnengekomen.

Een ander be>

Het enige tastbare nadeel van Enterprise, als we de prijs vergeten, is het onvermogen om de camera of op zijn minst de lens te veranderen. Dat is de reden waarom veel grotere drones worden gebruikt om advertenties, films en muziekvideo's te maken.

Be>

 • Mogelijkheid om de ADS-B-ontvanger te gebruiken;
 • Ondersteuning voor verschillende handige accessoires;
 • Grote CMOS-matrix;
 • Omnidirectionele obstakeldetectie
 • Drie-assige ophanging;
 • >
 • Hoogwaardige 4K-video;
 • Handig opvouwbaar ontwerp.

DJI Mavic 2 Pro

Prijs: 99 990 roebel

DJI's Mavic 2 Pro is zonder twijfel de beste amateur-quadcopter ooit. Het combineert hoge prestaties, een krachtige camera vergelijkbaar met die in de grotere Phantom 4 PRO Obsidian Edition en compactheid. Het vouwt gemakkelijk, weegt 907 g en kan in een kleine rugzak worden vervoerd.

In dit prijssegment is de opnamekwaliteit van de Mavic 2 Pro vrijwel ongeëvenaard. Een één-inch CMOS-sensor gecombineerd met optica ontwikkeld door de gerenommeerde cameramaker Hasselblad, plus de geavanceerde HDR10 werken samen om beelden van hoge kwaliteit en 4K-video te leveren. Professionals halen nog meer uit opnamen dankzij het DJI Dlog-M digitale profiel, dat een diepe nabewerking mogelijk maakt.

De video's worden gediversifieerd door een aantal QuickShot-voorinstellingen. Afhankelijk van de geselecteerde modus kan de copter rond het onderwerp cirkelen, het volgen of er vanaf gaan.

Naast zijn indrukwekkende filmische tools, beschikt de Mavic 2 Pro over de nieuwste innovatieve DJI-technologieën voor het vermijden van obstakels en geprogrammeerde vluchtpatronen. Obstakeldetectiesensoren bevinden zich aan elke kant, APAS is verantwoordelijk voor intelligente bypass. De drone non-stop manoeuvres tussen obstakels, op voorwaarde dat ze het pad niet volledig blokkeren.

Be>

 • 1 '' CMOS-sensor, 20 MP.
 • De maximale vliegtijd is 31 minuten.
 • 4K / 30 FPS-video.
 • 3-assige ophanging.
 • Omnidirectionele obstakeldetectie.

DJI Mavic Air

Prijs: 62 690 roebel

Een kleine drone die technisch gezien niet onderdoen voor de vlaggenschepen is de Mavic Air. In feite is dit een kruising tussen de kleine Spark en de grote Mavic 2 en Mavic Pro.

In ingeklapte toestand is deze iets >HDR- afbeeldingen.

De camera is gemonteerd op een 3-assige stabilisator. Het ontwerp is bestand tegen plotselinge windstoten. Al deze functies zorgen samen voor duidelijkheid en soepelheid van de rollen.

Be>

 • Drie-assige stabilisator
 • 3 obstakeldetectiesensoren
 • Super compact formaat
 • 12 MP-camera, 4K-opnamen
 • De maximale vliegtijd is 21 minuten.

DJI Spark

Prijs: 39 990 roebel

Na het succes van de Mavic Pro, richtte DJI zich op een compacte, krachtige drone. Het werd Spark - een kleinere versie van de Mavic Pro. Het is uitgerust met de meeste vliegende technologieën die zijn oudere broer doet, maar past ze in een compacter ontwerp.

In tegenstelling tot de Mavic Pro heeft Spark geen opvouwbaar ontwerp. Het totale oppervlak is echter zo klein dat het in de palm van je hand past. Dit is trouwens de eerste drone die gebarenbesturing volledig ondersteunt. Het traditionele besturingssysteem wordt gepresenteerd in de vorm van een DJI-afstandsbediening met een bereik van 500 m.

De helikopter heeft een snelheid van maximaal 50 km / u, een autonome vlucht duurt 16 minuten. De tijd met Spark vliegt voorbij: slimme vliegmodi zijn onder meer snap naar het onderwerp, programmeerbare route, handmatige bediening en vele andere interessante instellingen. In elk van de modi blijft de camera stabiel dankzij een 2-assige gimbal en UltraSmooth elektronische stabilisatietechnologie.

Be>

 • De maximale vluchttijd is 16 minuten.
 • FullHD-video.
 • Twee-assige ophanging.
 • Technologie om obstakels te vermijden.
 • Radiobereik 500 m.
 • Bluetooth- en wifi-bereik 100 m.

Yuneec Mantis Q

Prijs: 39.000 roebel

Yuneec heeft DJI-drone-technologie-expert gekozen als rolmodel. De modellen Mantis Q en Mantis Air zijn vergelijkbaar met elkaar, ze worden gecombineerd door een draagbaar opvouwbaar ontwerp.

Meer geavanceerde technologieën zijn geïmplementeerd in Mantis Q. Het apparaat is uitgerust met een camera met een bundel van intelligente modi en 4K-video-opnames met een snelheid van 30 frames per seconde. De copter kan worden gemaakt om rond het interessante punt te cirkelen en automatisch naar huis terug te keren volgens GPS en GLONASS . Met nauwkeurige positionering kunt u de meest geavanceerde manoeuvres uitvoeren en de Mantis Q veilig in het appartement lanceren.

De quadcopter begrijpt de spraakopdrachten "wakker worden", "terug", "start opname". Meer complexe instructies worden verstrekt via de afstandsbediening. Het bereik is anderhalve kilometer.

Be>

 • De maximale vluchttijd is 33 minuten.
 • Compact (opgevouwen 168 x 96 x 58 mm).
 • 4K-video-opname met 30 FPS.

Om te kopen

DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition

Prijs: 144 390 roebel

Tot de release van de Mavic was de Phantom 4-serie het meest geavanceerde aanbod van DJI. In 2017 ontving ze verschillende nieuwe modellen, maar geen daarvan was zo indrukwekkend als de Phantom 4 Pro Obsidian Edition. Soepele en stabiele vlucht, professionele opnames - dit zijn inherente voordelen van het nieuwe product.

Het be>

De instellingen omvatten de al bekende Active Track-functie voor het volgen van objecten en de nieuwe Draw-modus, waarin de gebruiker de reisroute van een quadrocopter met de hand kan tekenen. Daarnaast zijn er nog vele andere instellingen voor beeld en vlucht.

Het kijken naar de Phantom 4 Pro Obsidian Edition is een waar genoegen. Quadrocopter reageert onmiddellijk op commando's, beweegt gemakkelijk en stabiel. Op een batterij met verhoogde capaciteit kan hij 30 minuten vliegen.

Be>

 • De maximale vluchttijd is 30 minuten.
 • Communicatiebereik 7 km.
 • Detectie van obstakels in 5 richtingen.
 • Fotomatrix 1 '' 20 MP.

Om te kopen

Papegaai anafi

Prijs: 48 390 roebel

De plastic behuizing van Parrot Anafi geeft geen premium gevoel. Maar misschien is dit het enige om over te klagen. De technische kenmerken van dit vliegtuig zijn zeer goed.

In opgevouwen toestand heeft het een >

25 minuten zonder op te laden - een behoorlijke vliegtijd voor het amateurniveau. Windvlagen tot 13 m / s zijn niet bang voor hem: de helikopter zal niet afwijken van de ingestelde koers en de beeldkwaliteit zal er niet onder lijden.

Be>

 • Video-opname 4K / 30 FPS, 1080p / 60 FPS.
 • Digitale zoom zonder verlies tot x2,8 in Full HD-modus en tot x1,42 in 4K.
 • 3-assige ophanging.
 • De maximale vluchttijd is 25 minuten.

Hubsan zino pro

Prijs: 23.000 roebel

Op het moment van schrijven is deze quadrocopter nog niet in de uitverkoop. Maar het kan al vooraf worden besteld. En dit moet gebeuren, want de kenmerken van de Hubsan Zino Pro kunnen niet nalaten te verbazen!

De makers van dit apparaat richtten zich op DJI-producten en probeerden vergelijkbare mogelijkheden te bereiken voor een lagere prijs. Ze wisten bijvoorbeeld een vliegtijd van 23 minuten te halen. Ze voorzagen hun creatie ook van een signaalontvanger met een frequentie van 5 GHz, waardoor de drone stabiel wordt bestuurd, zelfs op een afstand van 3-4 km. En niet alleen beheerd, u blijft alles zien wat in de cameralens valt.

Het was vanwege de camera dat de kosten van de Hubsan Zino Pro quadcopter verre van stuiver bleken te zijn. Ze weet hoe ze video in 4K-resolutie moet opnemen, de frequentie zal 30 frames per seconde zijn. Voor het fotograferen wordt hier een 1/3 inch-matrix gebruikt. Het beeld is zo vloeiend mogelijk, omdat de camera zich op een drie-assige ophanging bevindt.

Natuurlijk is de drone uitgerust met een GPS-chip, dus elke keer als hij terugkeert naar de startplaats, waarvoor je maar op één knop hoeft te drukken. De nauwkeurigheid van de positionering is zeer hoog, omdat de navigatiechip wordt aangevuld met ondersteuning voor het ontvangen van signalen van GLONASS-satellieten. Tijdens het landen "beschouwt" de drone het oppervlak bovendien met optische sensoren.

Er zijn verschillende vragen voor de makers van Hubsan Zino Pro die nog niet zijn beantwoord. Zal een quadrocopter bijvoorbeeld rond obstakels kunnen vliegen? Blijkbaar nee, want er is geen enkele sensor voor, achter en aan de zijkanten van de drone. Dat is de reden waarom het apparaat wordt geschat op 30 duizend roebel en niet anderhalve keer duurder. En hoeveel slimme modi krijgt deze drone? Goedkope apparaten van een dergelijk plan staan ​​bekend om het feit dat ze normaal gesproken niet achter het onderwerp willen vliegen en zelf prachtige foto's willen maken. Misschien is Hubsan Zino Pro een uitzondering op de regel? U kunt dit pas verifiëren na het begin van de verkoop.

Be>

 • Een goede camera die 4K-video kan opnemen;
 • Verwisselbare lenzen ondersteund;
 • Fatsoenlijke vluchtduur;
 • U kunt een zeer >
 • Een ophanging met drie assen wordt gebruikt;
 • De quadcopter heeft een vouwstructuur;
 • Goede afstandsbediening inbegrepen;
 • Geen onbetaalbaar prijskaartje.

Om te kopen

Parrot Bebop 2 / Bebop 2 Power

Prijs: 59 990 roebel

Bebop 2 is een verbeterde versie van de ooit getroffen Bebop. Het nieuwe model kreeg een aangepast ontwerp, hardware-updates. Over het algemeen is de prijs-prestatieverhouding in de Bebop-lijn aanzienlijk toegenomen.

Bebop 2 kan vliegen met een snelheid van 60 km / u, wind weerstaan ​​en 4 seconden in de lucht hangen. Volg mij-functie zal fans van actieve sporten aanspreken. Voor het positioneren gebruikt de copter een GPS-sensor en met zijn hulp keert hij terug naar huis na het fotograferen.

Een groothoekcamera van 14 megapixels is even goed voor zowel fotografie als video. Professioneel bewerkbare RAW- en DNG-formaten zijn beschikbaar voor stilstaande beelden.

In termen van controle biedt Bebop 2 twee opties: basis en geavanceerd. In het eerste geval kunt u de vlucht besturen met behulp van een smartphone, en in het tweede geval via SkyController 2 en een first-person videoglazen. De controller en glazen kunnen worden gekocht als een set voor een extra 45.000 roebel.

Parrot Bebop 2 Power van het basismodel heeft een >

Be>

 • De maximale vluchttijd is 25 minuten.
 • Video in HD-kwaliteit.
 • Fotoresolutie 14 MP.
 • Communicatie op een afstand van 2 km bij gebruik van SkyController.
 • Compatibel met FPV-bril.
 • Digitale videostabilisatie.

Om te kopen

DJI Ryze Tech Tello

Prijs: 5.290 roebel

Ryze Tech Tello werd snel een hit dankzij wendbaarheid, eenvoudige bediening en compatibiliteit met een VR-headset. Deze quadrocopter heeft een verbazingwekkende snelheid voor zijn grootte: in snelle vluchtmodus, wanneer hij in een rechte lijn reist, versnelt hij tot 30 km / u. Tegelijkertijd kan hij in slechts twee meter remmen en 180 graden draaien.

Voor onervaren vliegtuigliefhebbers is er een lagere snelheid en een meer gecontroleerde modus. Daarin is de snelheid van de helikopter beperkt tot 12 km / u. Vertrekkend van het Wi-Fi-dekkingsgebied bevriest Ryze Tech Tello en wacht op het signaal om te herstellen.

Met de applicatie kun je verschillende grappige trucs activeren: salto's, een loop, een vloeiende bocht, etc. Ryze Tech Tello heeft geen GPS, dus je kunt je koers niet programmeren met navigatiegegevens en tracking instellen met behulp van je smartphone. Maar er is een mogelijkheid om een ​​aangepast vluchtalgoritme te maken via de mobiele applicatie van DroneBlocks, maar het zal niet eenvoudig zijn om ermee om te gaan zonder elementaire programmeervaardigheden.

Be>

 • Een grote reeks trucs.
 • Communicatiebereik 100 m.
 • Ondersteunt virtual reality-bril.
 • Video-opname gaat rechtstreeks naar het geheugen van de smartphone.

PowerVision PowerEgg

Prijs: 59 990 roebel

Deze quadrocopter heeft veel unieke dingen, het zal interessant zijn voor zowel beginners als gevorderde amateurs.

Inactief, PowerEgg heeft een gestroomlijnde vorm. Voordat u begint, leunen vier balken met krachtige schroeven achterover van het bovenlichaam en vier landingssteunen voor bescherming tijdens harde landingen vanaf de bodem.

Ook in het onderste gedeelte bevinden zich sensoren voor visuele positionering, die voornamelijk worden gebruikt wanneer binnenshuis vliegen op een hoogte van 0,2 - 3,5 m. Deze technologie zorgt voor stabiliteit van verticaal zweven en nauwkeurige horizontale positionering met een maximale fout van 20 cm.

PowerVision PowerEgg heeft drie modi: eenvoudig, normaal en professioneel. In het laatste geval is de maximale concentratie vereist van de operator: daarin versnelt de drone tot 46 km / h (ongeveer 13 m / s).

Een geïntegreerde camera op basis van een 1 / 2,3-inch CMOS-matrix met een ISO-bereik van 100-1600 legt 4K-video en foto's vast met een maximale resolutie van 4254 x 3264.

Be>

 • De maximale vluchttijd is 23 minuten.
 • Ultrasone sensor
 • Visuele positionering.
 • Het communicatiebereik met de controller is 5 km.
 • 4K video.
 • Burst- en time-lapse-fotografie.

Hubsan X4 H107D FPV

Prijs: 10 520 roebel

Van de interessante kenmerken van dit model wil ik allereerst de afstandsbediening met een display noteren. Dankzij hem kun je de vlucht in de eerste persoon besturen. Het bereik is klein - slechts 100 m, maar dit ontmoedigt niet de wens om de wereld om ons heen vanuit een vogelperspectief te bekijken.

De camera wordt vertegenwoordigd door een 0,3 MP sensor, de maximale resolutie voor video-opnamen is 640x480. De kwaliteit is niet top, maar stabilisatie op basis van een gevoelige 6-assige gyro werkt perfect.

De Hubsan X4-batterij is binnen 30 minuten volledig via USB opgeladen en heeft een vlucht van 7 minuten. In de Hubsan-lijn is er een goedkopere optie met een >

Be>

 • 6-assige gyroscoop.
 • Afstandsbediening met geïntegreerd scherm.
 • Communicatiebereik 100 m.
 • Compacte vormfactor.

Papegaai schommel

Prijs: 5 990 roebel

Swing is een nogal ongewone vertegenwoordiger van de Parrot-lijn. Dit is het eerste apparaat dat kan opstijgen als een gewone quadrocopter met propellers omhoog en op zijn kant rollen tijdens de vlucht als een jager. Het is ongelooflijk lichtgewicht en het heeft een camera, hoewel het niet in hoge kwaliteit verschilt.

De vleugels zijn gemaakt van duurzaam kunststof, voelt aan als een schuim. Beheer wordt uitgevoerd met behulp van een gamepad-controller of via een applicatie voor iPhone of Android. U kunt beide combineren (de controller heeft een speciale houder voor een mobiele telefoon), waarna informatie over de batterijstatus en de duur van de sessie wordt weergegeven.

Be>

 • Automatisch opstijgen en automatisch landen.
 • De maximale snelheid is 30 km / u.
 • Draai snel 90 en 180 graden.
 • Communicatiebereik 60 m.

Papegaai disco

Prijs: 79 990 roebel

Parrot Disco is niet zoals de meeste amateur-drones. Het heeft twee starre vleugels en is dichter in vorm aan vliegtuigen dan aan quadrocopters.

De ingebouwde batterij is ontworpen voor 45 minuten entertainment. De nuances van automatisch besturen hebben betrekking op het boordsysteem CHUCK. Чтобы активировать ее, необходимо удерживать кнопку запуска, а затем подбросить Parrot Disco в воздух.