border=0
SAMSUNG Nieuws

Onthulde het ontwerp van het budget vlaggenschip Samsung Galaxy A91

Het netwerk heeft foto's en videoweergaven van de onaangekondigde smartphone Samsung Galaxy A91, het eerste relatief goedkope vlaggenschip van het bedrijf.

Te oordelen naar de gepubliceerde materialen, zal de Galaxy A91 worden gemaakt vergelijkbaar met de bovenste regel van de Galaxy A en zal elementen uit de Galaxy Note 10 toevoegen in de vorm van een "gat" in het bovenste middelste deel van het scherm voor de voorcamera. Op het achterpaneel staat de viervoudige hoofdcamera op een enorm rechthoekig uitsteeksel.

Volgens geruchten ontvangt de Samsung Galaxy A91 een 6,7-inch Full HD + AMOLED-scherm, een Snapdragon 855-processor , 8 GB RAM en 128 GB flashgeheugen. De batterijcapaciteit is 4500 mAh. Er zal ook een snelle lading van 45 watt zijn. De cameramodules hebben een resolutie van 48, 12 en 5 megapixels. De vierde zal de scènedieptesensor zijn.

De prijs en exacte releasedatum van de Samsung Galaxy A91-smartphone is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat iedereen hem op 12 december zal openen bij de officiële presentatie van het model.

border=0

Reageer op

2 opmerkingen