border=0

Xiaomi-smartphones

Xiaomi is een echte Assepoester op de Chinese smartphonemarkt. Het bedrijf, opgericht in 2010, had slechts 5 jaar om de verkoop in China in te halen. Hoewel in Rusland alleen enthousiaste technologieliefhebbers van een dergelijk bedrijf hebben gehoord, bezet het wereldwijd een eervolle 6e plaats in de verkoop van gadgets.

Meer details

Wat is het verschil tussen gadgets en Xiaomi?

Alle Xiaomi-smartphones gebruiken MIUI-software, wat ze veel voordelen biedt ten opzichte van Android-apparaten:

  • Geweldige mogelijkheden voor personalisatie . Vanuit de bedrijfscatalogus kunt u een van de duizenden thema's downloaden die het ontwerp volledig veranderen, tot aan de pictogrammen.
  • Gesprekken opnemen is standaard mogelijk - op Android-smartphones moet u de applicatie downloaden van de Play Market.
  • Ingebouwde antivirus. Android-gadgets hebben constant last van virussen - Xiaomi-technici hebben een oplossing voor dit probleem gevonden en bieden het apparaat onzichtbare bescherming.

Uit de beoordelingen kunt u meer te weten komen over de massa kleine toevoegingen die het gebruik van de smartphone handig maken, bijvoorbeeld over het energiebesparende profiel en de ingebouwde root.

Xiaomi-telefoons kunnen een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding, een uitgebreid assortiment en een "overlevingsvermogen" bieden - veel van hen hebben batterijen met een capaciteit tot 4000 Ma. De enige reden waarom Xiaomi niet zo populair is in Rusland als in het buitenland, is het gebrek aan reputatie; binnenlandse consumenten kunnen Xiaomi-producten niet onderscheiden van smartphones van andere Chinese merken.

Waar staat het bedrijf om bekend?

Het bedrijf wordt geleid door een groep enthousiastelingen, die elk een echte dock in programmeren zijn. Dat is de reden waarom de activiteiten van het bedrijf niet begonnen met de productie van mobiele apparaten, maar met de ontwikkeling van de nu populaire MIUI Android-firmware. De eerste smartphones werden uitgebracht in 2011 - het is interessant dat ze met een nulopslag werden verkocht en daarom een ​​zeer aantrekkelijke verkoopprijs hadden. Het bedrijf hoopte geld te verdienen aan geïntegreerde betaalde diensten en hanteert nog steeds een soortgelijk beleid.

Xiaomi geeft er de voorkeur aan geen standaardadvertentiemethoden te gebruiken, bijvoorbeeld via televisie of radio, en voert de be>sociale netwerken .

Xiaomi bereidt zich voor op een nieuw e-boek

Xiaomi heeft een reclameteaser gepubliceerd met een e-boek. Dus de Chinese reus werkt er niet alleen aan, maar staat op het punt zijn nieuwe model te presenteren.

De Chinese reus Xiaomi publiceerde een reclameteaser, die de be>