border=0
Партнерский материал BeoordelingenAangesloten materiaal

Overzicht van INOI 2 Lite 2019

In mei 2018 ging de eerste Android-smartphone van het merk, INOI 2 Lite, in de verkoop. In bijna zes maanden wist het bedrijf meer dan 300.000 apparaten te verkopen. INOI 2 Lite werd het meest populaire model van het merk en het bedrijf besloot het opnieuw uit te brengen door INOI 2 Lite 2019 te creëren, dat naar onze beoordeling kwam. Vandaag zullen we je vertellen wat de be>

Technische specificaties

 • Afmetingen: 73x10x144 mm
 • Beeldscherm : 5 ″ (12,7 cm), 16: 9, TN, 854 × 480 pixels.
 • Chipset : MTK6580
 • RAM : 1
 • ROM : 4/8, ondersteuning voor geheugenkaarten tot 32/64 GB
 • Batterij : 2250 mAh
 • Hoofdcamera : 5 MP
 • Camera aan de voorkant : 2 MP
 • Interfaces : Bluetooth: 4.0, GPS, A-GPS, Wi-Fi: 802.11b, 802.11g, 802.11n, 3,5 mm audio-aansluiting
 • Communicatie : Dual SIM, 3G
 • Besturingssysteem : Android 8 Go, geen shells

INOI 2 Lite 2019 is beschikbaar in vier kleuren: zwart en goud met een matte soft-touch coating op de behuizing en paars blauw, paars groen met een glanzende IML-coating. Het vorige model, INOI 2 Lite, was beschikbaar in slechts twee versies - zwart en goud. Natuurlijk zien verloopkleuren er veel interessanter en duurder uit dan hun kosten. Deze telefoon is aantrekkelijk voor jongeren en iedereen die graag opvalt. In onze review hebben we een klassiek zwart model met een matte soft-touch coating.

Wordt geleverd met een smartphone:

De smartphone ziet er stijlvol uit - vloeiende overgangen, afgeronde randen en niets meer.

De fabrikant voorzag het apparaat van een 5-inch scherm met een beeldverhouding van 16: 9 met merkbare frames. Hieronder staan ​​de knoppen voor het bedienen van het hoofdmenu. Boven is de camera aan de voorkant, luidspreker, licht en nabijheidssensoren. Aan de bovenkant bevindt zich de hoofdtelefoonaansluiting en micro-USB, aan de onderkant bevindt zich de luidspreker. De volumeknop en de vergrendelknop bevinden zich aan de rechterkant.

De smartphone ligt comfortabel en veilig in de hand. Het matte oppervlak zorgt voor een aangenaam voelbaar gevoel en beschermt tegelijkertijd tegen uitglijden en krassen. Nog een pluspunt van de matte behuizing - vingerafdrukken zijn er bijna onzichtbaar op, dus je kunt niet eens een verpakking kopen.

Ik was aangenaam verrast dat, ondanks de prijs, het apparaat efficiënt werd geassembleerd - zonder gaten en kraken. De achterkant van de INOI 2 Lite 2019 kan worden verwijderd, maar het verwijderen is zo eenvoudig! In de rechterbenedenhoek bevindt zich een uitsparing voor de vinger, zodat u de hoes kunt wrikken, maar zelfs daarmee wilde de hoes niet echt worden verwijderd. Maar het deksel past zo stevig dat de telefoon niet uit elkaar vloog en niet in afzonderlijke delen werd uitgeschakeld als deze per ongeluk van de tafel viel, zoals het geval is bij vergelijkbare gadgets met een verwijderbare batterij.

Onder het deksel was er een plaats voor een batterij en drie afzonderlijke kaartsleuven: twee voor SIM en één voor micro-SD. Trouwens, voor dergelijke budget-smartphones is een apart slot voor een geheugenkaart een zeldzaamheid, dus hier was INOI 2 Lite 2019 een aangename verrassing.

De smartphone heeft een budget TN-matrix met een resolutie van 854 × 480 pixels. Voor zo'n goedkoop model - voorspelbaar. Tegelijkertijd zijn de pixels op het scherm bijna onzichtbaar en is de kleurweergave niet slecht. Alleen is de kijkhoek natuurlijk veel slechter. Nou, dit zijn de kenmerken van budgetmodellen, dus je moet het verdragen.

Het is niet erg leuk om films te bekijken op INOI 2 Lite 2019, maar je kunt video's bekijken op YouTube. Het scherm is voldoende voor werktaken: menupictogrammen, tekst, afbeeldingen - dit alles is leesbaar.

De smartphone reageert met een lichte vertraging op aanraking. Maar Android Go OS vermindert het gebrek aan RAM. Android Go neemt minder geheugen in beslag en biedt geoptimaliseerde applicaties van Google (Files Go, Gmail Go, MapsGo, AssistantGo), die al vooraf op de smartphone zijn geïnstalleerd. Hierdoor werkt INOI 2 Lite 2019 soepel en hangt het niet.

Je kunt niet veel applicaties op een smartphone installeren, omdat het ingebouwde geheugen slechts 8 GB is , maar je kunt een geheugenkaart van 64 GB plaatsen - dan past het veel meer. En u moet ook constant onnodige toepassingen en tabbladen op internet sluiten, anders zal de telefoon nog steeds vertragen.

Wat betreft de basisfuncties, waarvoor het apparaat zelf is ontworpen, alles werkt prima. Het geluid is goed, zowel in hoofdtelefoons als zonder. Tijdens het gesprek is de gesprekspartner perfect hoorbaar - het geluid is vrij luid en helder. Een inkomende oproep is ook hoorbaar, zelfs als de telefoon zich in een andere kamer of in een tas bevindt. De geluidspreker is op het onderpaneel geïnstalleerd, dus als de smartphone op de tafel staat, wordt het geluid niet geblokkeerd.

Batterij 2500 mAh De smartphone laadt vrij snel op. Tijdens de test was de smartphone in anderhalf uur volledig opgeladen. Het is voldoende voor een hele dag gebruik.

In INOI 2 Lite 2019 worden camera's geïnstalleerd op een hoofdcamera van 5 megapixels en camera's aan de voorkant van 2 megapixels, maar voor opnamen van hoge kwaliteit werkt een smartphone voor deze prijs niet per definitie. De camera's hier zijn duidelijk voor video-oproepen en amateurfoto / video. U kunt de tekst of iets anders be>

INOI 2 Lite 2019 is een budget-smartphone van hoogwaardige assemblage met minimale functionaliteit voor basistaken. De smartphone is niet voor veeleisende gebruikers, misschien als het eerste apparaat op het Android-besturingssysteem. INOI 2 Lite 2019 voor diegenen die niet te veel willen betalen voor extra functies wanneer u alleen oproepen, internet en applicaties nodig hebt. Ik wil vooral het ontwerp opmerken - netjes en beknopt. Een smartphone ziet er veel duurder uit dan zijn prijs. De matte behuizing is heel ongebruikelijk, maar voelt aangenaam aan - je wilt letterlijk een smartphone niet loslaten.

Zal INOI 2 Lite 2019 net zo populair zijn als zijn voorganger? Ik denk het wel. De smartphone bleek een "amateur" te zijn, maar zoals de verkoop van INOI 2 Lite in 2018 liet zien, vond hij zijn publiek. Wanneer voor dezelfde prijs de keuze is tussen een telefoon met drukknop en een smartphone met de mogelijkheid om applicaties te downloaden en veel bredere functionaliteit, is het nog aantrekkelijker om een ​​smartphone te nemen.

Koop INOI 2 Lite 2019