border=0
ratings

De beste 14-inch laptops van 2019

Weet u niet zeker welke diagonaal optimaal is voor een laptop? We denken dat 14, en als bewijs zullen we het hebben over vier modellen die alle twijfels wegnemen.

Elke koper hoopt van de nieuwe laptop niet alleen een voldoende prestatieniveau te krijgen, maar ook een goede gebruikerservaring. Hiervoor moet de laptop aan bepaalde technische eisen voldoen, handig en praktisch zijn.

On>

inhoud

Huawei MateBook X Pro: de beste klassieke 14-inch laptop

Prijs: 99 990 roebel

In 2019 heeft de MateBook X Pro-opstelling op veel be>

De MateBook X Pro is bijna hetzelfde als de MacBook Pro, alleen op Windows. Als u een draagbare computer van Huawei kiest, krijgt u zowel een stijlvolle behuizing als een compact formaat. Poorten en connectoren zijn Thunderbolt 3 / USB-C, USB-C en USB-A 3.0. MiniSD-slot ontbreekt.

Lenovo Yoga C930: beste 14-inch 2-in-1 laptop

Prijs: vanaf 87 000 duizend

De fabrikant zorgde ervoor dat de externe aantrekkelijkheid van deze laptop uitstekende prestaties verborg. En de sprekers op de taart zijn de luidsprekers geïntegreerd in de draaibare lussen.

Behuizing Yoga C930 is gemaakt van metaal. Het is duurzaam, de hoes buigt niet met matige druk. Zo'n laptop is ideaal voor een student of freelancer voor veldwerk. Maar toch is het goed om te onthouden dat de Yoga C930 geen bijzonder duurzaam ontwerp heeft, dus het is beter om het te beschermen tegen ernstige schade.

De maximale configuratie omvat een Intel Core i7-8550U-processor en 16 GB RAM. De eenvoudigere versies zijn Core i5. Wat betreft opslag biedt de Yoga C930 verschillende opties met verschillende SSD-formaten. De luidsprekers zijn op een zeer ongebruikelijke manier geïmplementeerd: ze zijn ingebouwd in de roterende lussen van de laptop en hun geluidskwaliteit is een orde van grootte hoger dan wat je van een laptop kunt verwachten.

De nadelen zijn onder meer het scherm. De indicatoren voor helderheid en contrast zijn vrij zwak; bij helder licht ziet het beeld er vervaagd en onleesbaar uit. Geen ander serieus nit-plukken.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon: de beste 14-inch laptop voor bedrijven

Prijs: vanaf 87.000 roebel

Duurzaam en krachtig, met rijke connectiviteit, blijft de ThinkPad X1 Carbon verbeteren. De meeste zakelijke notebooks kosten veel geld, maar dit is een uitzondering.

Net als de ThinkPad van vorige generaties is de X1 Carbon een compacte laptop in een robuuste behuizing met een discrete afwerking. Het laat meteen zien dat dit een werkpaard is, geen vermakelijke spelmachine. Er zijn geen klachten over de prestaties, met name de overdracht van grote bestanden vertraagt ​​het systeem helemaal niet. Wat betreft autonomie, alles is niet zo duidelijk. De 2019-versie heeft een iets minder ruime batterij ontvangen, dus bij maximale helderheid duurt de lading niet meer dan 6-7 uur. In de video-afspeelmodus verbetert dit cijfer tot 10 uur.

Omdat de ThinkPad X1 Carbon op het bedrijf is afgestemd, beschikt deze over een rijke set fysieke verbindingen. Een paar moderne Thunderbolt 3 wordt aangevuld met twee klassieke USB-A, er is HDMI, microSD , 3,5 mm stereo-aansluiting en Ethernet. Dus bijna alle apparatuur kan op deze laptop worden aangesloten.

Acer Swift 3: de beste voordelige 14-inch laptop

Prijs: vanaf 47.000 roebel

Voor hoogwaardige indicatoren hoeft u >Acer Swift 3. In de middenklasse tussen de 14-inch modellen is het een duidelijke winnaar vanwege zijn veelzijdigheid en uitgebalanceerde kenmerken. De prijs van een gemiddelde configuratie met een Core i5-8250U CPU, 8 GB RAM en 256 GB SSD is niet hoger dan 55 duizend roebel. Zowel de processor als het RAM-geheugen worden gekenmerkt door hoge snelheid, en PCIe-type opslag zorgt voor snel laden van het systeem en bliksemsnelle bestandsverwerking.

Voor serieuze kunstactiviteiten is Swift 3 niet geschikt: kleurnauwkeurigheid en contrast zijn niet ideaal. Voor andere taken zal het scherm echter niet teleurstellen.

Het gezicht van Swift 3 ziet er in werkelijkheid enigszins verouderd uit. Maar dit is slechts een subjectieve mening. Veel kopers geven niet om het uiterlijk van de laptop, al was het maar goed. Voor externe verbindingen heeft het drie USB-A, één USB-C , HDMI, 3,5 mm audio-aansluiting en een slot voor het lezen van SD-kaarten .

Wat u moet weten bij het kiezen van een laptop?

Welke diagonaal is de meest voorkomende?

Meestal zijn er 13-inch laptops in winkels. Hun relevantie ligt in het feit dat deze grootte een goede balans is tussen draagbaarheid, prestaties en autonomie. Bijna elk model wordt gepresenteerd in verschillende configuraties die verschillen per processor, de hoeveelheid RAM en alleen-lezen geheugen. 15-inch laptops zijn ook erg populair omdat je met de grotere behuizing een krachtiger koelsysteem, een volwaardige grafische kaart, etc. kunt installeren. Dit model kan worden aanbevolen voor kunstenaars, modeontwerpers en gamers, maar alleen voor degenen die thuis werken en geen laptop bij zich hoeven te dragen. naar het kantoor.

14 inch - is dit genoeg om te werken?

Zeker. Wat betreft de 14-inch laptops, ze zijn behoorlijk geschikt voor tekenen, typen en gamen. Door hun grootte kunt u ook afzonderlijke afbeeldingen instellen, bijvoorbeeld de Nvidia MX150 of de nieuwere Nvidia MX250. Ondanks hun compactheid blijven deze laptops handig voor artistieke activiteiten, en niet te vergeten minder complexe taken. Ze zijn ideaal voor studenten, veldwerkers en iedereen die een goede laptop met een redelijk groot scherm nodig heeft.

Als een 13-inch laptop niet genoeg voor u is, maar compactheid een prioriteit blijft, moet u zeker naar de modellen kijken met een diagonaal van 14 inch. Je zult zeker winnen: de trend in de richting van een kleiner frame heeft ertoe geleid dat moderne laptops met een diagonaal van 14-inch scherm niet verschillen van de oude 13-inch tegenhangers.

Zijn kleine laptops altijd duur?

Nee. Integendeel, de meeste 13-inch laptops zijn merkbaar goedkoper dan de 15-inch versies. De redenen zijn duidelijk. Ze gebruiken kleinere matrixschermen. Binnenin zitten minder krachtige componenten dan die in grotere versies uit dezelfde lijn. Wat betreft 14-inch laptops, dingen zijn een beetje ingewikkelder met hen. Doorgaans is 14 "de enige diagonale optie die in de opstelling wordt gebruikt. Uit onze selectie vallen de MateBook X Pro en Lenovo Yoga C930 onder deze regel. Acer Swift 3 en Lenovo ThinkPad X1 Carbon zijn beschikbaar in verschillende versies, met name met een vergroot scherm. Over het algemeen kunnen we zeggen dat hoe groter de laptop, hoe duurder en krachtiger de fabrikant erin kan installeren, en dit zal zeker de uiteindelijke kosten beïnvloeden.

Bron: www.digitaltrends.com

border=0

Reactie