border=0

ratings

Welke smartphone is muzikaler dan andere? Zijn er producten die krachtig zijn en hun geld waard zijn tussen miniatuurapparaten? Is het mogelijk om een clamshell- apparaat nu in de uitverkoop te vinden? De beoordelingen van smartphones die op onze website worden gepubliceerd, zullen al deze en vele andere vragen beantwoorden.

Meer details

Onze collecties onderscheiden zich door het feit dat ze regelmatig worden bijgewerkt. Daarin kun je gemakkelijk ontdekken welke telefoons de beste zijn vanaf 2017. Speciaal voor jou hebben we alle tops in totaal verschillende categorieën onderverdeeld. U kunt dus kennismaken met opvouwbare smartphones die nog steeds bestaan, hoewel ze moeilijk te zien zijn in de winkelrekken. U leert ook over de dunste apparaten. We hebben ook de knop-smartphones genoemd , die voor veel mensen nog steeds interessant zijn. We zijn gewone mobiele telefoons die geen besturingssysteem hebben, niet vergeten.

Elke top 10 is ontworpen om u te voorzien van informatie over de beste apparaten in zijn klasse. Na het lezen van de beoordeling is het veel gemakkelijker om een ​​aankoop te doen. U hoeft geen kennis te maken met de beoordelingen voor een of ander model, omdat de beoordelingen van de beste smartphones u vertrouwd maken met alle positieve en negatieve kanten.

In de toekomst wordt onze sectie aangevuld met andere apparaten die rechtstreeks verband houden met mobiele technologie. U kunt nu bijvoorbeeld lezen over draadloze headsets die jaar na jaar aan populariteit winnen. Maar de grootste nadruk ligt nog steeds op smartphones, die recentelijk heel anders zijn geworden. Sommigen zijn tevreden met hun camera aan de voorzijde, anderen zijn uitgerust met een zeer ruime batterij, anderen klinken erg slecht ... Kortom, er is altijd een onderwerp voor de volgende selectie, wat ons en onze vaste bezoekers bevalt.

Beste slimme notebooks 2019

Slimme notitieblokken zijn geen gewone notitieboekjes. Half digitaal, half analoog, ze behoren tot twee werelden tegelijk. We zullen het hebben over de slimste van hen en hoe ...

Beste camcorders 2019

We overwegen verschillende opties - van professionele apparaten met 4K-ondersteuning tot kleine actiecamera's.

De beste smartphones van 2019 tot 7000 roebel

Kan ik een goede en goedkope telefoon kopen? Velen zullen zeggen dat het onmogelijk is en niet goed zal zijn. Onze topbudget-smartphones tot 7000 roebel zullen u van het tegenovergestelde overtuigen.

De beste 14-inch laptops van 2019

Weet u niet zeker welke diagonaal optimaal is voor een laptop? We denken dat 14, en als bewijs zullen we het hebben over vier modellen die alle twijfels wegnemen.

De beste smartphones tot 25.000 roebel

Vijf jaar geleden garandeerde de prijs van een smartphone van 25 duizend roebel de koper het beste. Voor dit geld zou je een vlaggenschip van een beroemd merk kunnen kopen. Wat in 2019 ...

Beste toetsenborden voor iMac

Een goede computer verdient een fatsoenlijk toetsenbord. Praten over de beste invoerapparaten die compatibel zijn met Mac.

Beste externe laptop-batterijen

Laptops hebben een slechte neiging om te ontladen op het meest ongelegen moment. Maar je hoeft het werk niet te onderbreken als je een bank bij de hand hebt.

De beste mobiele telefoons voor ouderen

Nu barsten de schappen van winkels die elektronica verkopen vol met allerlei smartphones. Maar voor een oudere persoon is een dergelijk apparaat onaanvaardbaar. En niet alleen vanwege de kosten ...