border=0
Руководства Android GidsenAndroid-gidsen

Hoe ontdek je de versie van Android?

Als u on>BlackBerry OS en de bekende iOS. Zelfs OS-versies verschillen op verschillende smartphones! Daarom zullen we in het artikel van vandaag praten over het vinden van de versie van Android, evenals de betekenis van updates.

Waarom is de nieuwste versie van het besturingssysteem zo be>

Veel beginnende smartphonegebruikers hechten geen be>

Afhankelijk van de versie van het mobiele besturingssysteem varieert de functionaliteit van het apparaat. Er zijn zoveel verschillende instellingen en mogelijkheden in de Five and Six dat het al moeilijk is om iets nieuws te bedenken. Ook moet worden opgemerkt dat veel hulpprogramma's en games zijn ontwikkeld met het oog op de nieuwste versies van Android. En als uw apparaat een oude versie van het besturingssysteem heeft, starten sommige games en programma's mogelijk niet eens. En als ze werken, dan met onderbrekingen en onverwacht vertrek. Alleen oude applicaties die oorspronkelijk voor uw versie van het besturingssysteem zijn ontworpen, zullen stabiel functioneren.

De volgende keer zullen we het meer hebben over de be>

De enige en gemakkelijkste manier

Stap 1 Eerst moet je naar de " Instellingen " gaan. Het bijbehorende pictogram is te vinden in het menu en soms op het bureaublad.

Let op: de knop " Instellingen " is vaak ook beschikbaar in het meldingenvenster als u deze volledig uittrekt.

Stap 2 Blader door de lijst en klik op " Over de telefoon ".

Stap 3 Bekijk de weergegeven informatie. Het is mogelijk dat u hier de firmware- en OS-versie ziet.

Stap 4 Op sommige apparaten moet u naar een extra subsectie gaan. Op Samsung- apparaten heeft het bijvoorbeeld de naam " Software-informatie ".

Google introduceert een interessant paasei in elke versie van zijn besturingssysteem. Om het te bekijken, klikt u snel ongeveer tien keer op de versie van Android. Als gevolg hiervan ziet u een afbeelding van een of andere goedheid, die overeenkomt met de naam van deze versie. En soms kun je zelfs een minigame spelen - het is met name beschikbaar in Android 6.0.

Zo eenvoudig is het om de versie van Android op uw telefoon te achterhalen. Vaak bevat dezelfde sectie informatie over de kernelversie, het beveiligingsniveau, het buildnummer en andere softwareparameters. Maar dit alles is alleen vereist door professionals die hier veel meer van weten dan gewone gebruikers.

border=0

Reageer op