border=0
Руководства Android GidsenAndroid-gidsen

Hoe Android-overlay uit te schakelen?

In nieuwere versies van het Android-besturingssysteem treedt een fout 'Overlay gedetecteerd' op. Als je dergelijke berichten al beu bent, bekijk dan het artikel dat je hebt geopend - het bevat informatie over het uitschakelen van overlay in Android.

Google ontwikkelt geleidelijk zijn mobiele besturingssysteem. In Android 6.0 was de zogenaamde applicatie-overlay volledig onzichtbaar voor gebruikers. Veel mensen hebben het uiterlijk van deze functie niet eens opgemerkt. Sommige gebruikers waren er blij mee. En de derde categorie smartphone-eigenaren merkte het verschijnen van overeenkomstige fouten op. Het is voor haar dat dit materiaal is geschreven - hij zal je leren de overlay voor eens en voor altijd uit te schakelen.

De essentie van de functie

Voorheen kon slechts één programma op een scherm van een smartphone of tablet worden weergegeven. Andere toepassingen konden zich alleen voelen door de gebruikersmeldingen te geven. Maar in de zesde versie van het Android-besturingssysteem is alles veranderd. Vanaf nu kunnen bepaalde hulpprogramma's op andere vensters werken. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de rekenmachine starten door de getallen in Word tegelijkertijd te tellen.

Maar niet alle apparaten kunnen dit type applicatie-uitvoer stabiel aan. Sommigen van hen zijn oubollig zonder RAM. Ook kan een eigen shell die bovenop Android is geïnstalleerd, deze functie onstabiel verwerken. Doorgaans verschijnt in het geval van een probleem het bericht " Overlap gedetecteerd ". Soms wordt een dergelijke fout weergegeven, zelfs op die momenten waarop de gebruiker er niet eens aan dacht om een ​​programma boven alle vensters te starten!

Als u denkt dat uw apparaat niet is ontworpen om zo'n moeilijke taak op te lossen, schakelt u gewoon de functie voor overlay van de toepassing uit - dit gebeurt heel eenvoudig.

Overlay uitschakelen

Let op: de functie is aanwezig op bijna alle smartphones met Android 6.0 en een recentere versie van het besturingssysteem. Maar de methoden voor het in- en uitschakelen kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van de fabrikant van het apparaat en de gebruikte shell.

Laten we eens kijken naar het uitschakelen van overlays op het voorbeeld van een apparaat van Samsung . Hier moet u de volgende acties uitvoeren:

Stap 1. Ga naar de " Instellingen ". Om dit te doen, kunt u op het pictogram in het menu klikken of op het bijbehorende pictogram in het meldingenvenster tikken.

Stap 2. Ga naar het gedeelte ' Toepassingen '.

Stap 3. Ga naar de subsectie " Application Manager ".

Stap 4. Klik op de knop " Opties " in de rechterbovenhoek.

Stap 5. Selecteer " Bovenop andere applicaties ".

Stap 6. Hier kunt u de weergavefunctie boven alle vensters voor specifieke toepassingen handmatig uitschakelen. Deactiveer hiervoor de vlaggen ernaast. Of schakel deze functie helemaal uit - hiervoor is er een vervolgkeuzemenu.

Dat is alles, nu is de functie uitgeschakeld, wat betekent dat u geen foutmeldingen zult zien. Op smartphones van andere fabrikanten is de overlay ongeveer op dezelfde manier uitgeschakeld - misschien hebt u gewoon geen tussenstap nodig in de vorm van een bezoek aan de " Application Manager ". Op apparaten van LG is een andere actie vereist - klikken op de knop " Applicatie-instellingen ". Kortom, er staat u in ieder geval niets te wachten.

border=0

Reageer op

17 reacties

    • Ik heb noch een antivirusprogramma noch een opschoonprogramma, en hoe dan ook gedetecteerde overlays probeerden alles wat geen zin had

    • Het is niet nodig om te vinden waar en hoe overlays moeten worden uitgeschakeld, voeg gewoon de vereiste applicatie toe aan Parallel Space - Multi Accounts 4.0.8370 en voer deze applicatie uit vanaf "Parallel Space - Multi Accounts 4.0.8370" en dat is alles !!! Ik heb Android 6.0 en dit programma "Parallel Space - Multi Accounts 4.0.8370, is al geïnstalleerd Veel geluk voor iedereen!

    • Volg de lijst met applicaties - u kunt deze instelling niet met 90% wijzigen. Maar er zijn zeker die toepassingen die u kunt uitschakelen. Verminder waar je kunt en je zult gelukkig zijn

  • Instellingen-Toepassingen-Uitrusting in de hoek-Overlays bovenop andere vensters. We porren alle applicaties waar de overlay actief is ("Ja" in de buurt van de applicatie) en kappen sequentieel. Niet alle toepassingen kunnen worden in- of uitgeschakeld - we slaan dergelijke toepassingen over. Als gevolg hiervan is er een applicatie waardoor de overlay buggy is.

  • Ik heb een manier gevonden, de instellingen gereset, de update uitgeschakeld. Ik heb hem uitgeschakeld vanwege de update op YouTube en anderen.

  • Ik heb een Samsung Galaxy A5, ik heb alle overlays uitgeschakeld, inclusief de systeemoverlays, maar het foutvenster "Foundations" blijft verschijnen. Ik kan de screenshot, de meest populaire en het genre zelf niet gebruiken - de Sberbank online werd plotseling kil (((wat te doen?

  • Heel erg bedankt !!!! Handige tips! Ik ben erin geslaagd om de overlay te verwijderen met behulp van de veilige modus)))) veel succes iedereen!