border=0

iPhone (Apple Smartphones)

Apple is een Amerikaans gigantisch bedrijf, een toonaangevende fabrikant van smartphones, tablets, horloges, mp3-spelers en een van de pioniers in de pc-industrie. Apple is erin geslaagd om echt iconisch te worden dankzij de actieve introductie van innovatieve technologieën in gefabriceerde apparaten en hun unieke esthetische ontwerp.

Vanaf 2016 is Apple het duurste bedrijf ter wereld - de kapitalisatie van de aandelen van het bedrijf overtreft de waarde van al zijn naaste concurrenten, met uitzondering van Microsoft en Google samen.

Meer details

Waarom zijn Apple-smartphones speciaal?

Het is uiterst moeilijk voor de gebruiker van een Android-smartphone om over te schakelen naar de iPhone en eraan te wennen, omdat gadgets uit de Apple-catalogus een aantal functies hebben:

  • Gegevensoverdracht. Het is niet mogelijk om eenvoudig naar muziek te luisteren op een smartphone: er is geen slot voor een flashkaart en zelfs in de Vkontakte-toepassing zijn de audio-opnamen gesloten, dus je moet iTunes leren. Gegevensoverdracht via een beveiligd computerprogramma zorgt ervoor dat het iOS-besturingssysteem niet wordt beschadigd door virussen.
  • Ontwerpen. Apple geeft geen plastic gadgets uit - alle smartphones zijn alleen samengesteld uit hoogwaardige materialen. De iPhone 5 S- hoes bestaat bijvoorbeeld uit een stuk aluminiumlegering, een achterpaneel en zijvlakken. Beide panelen van de smartphone zijn bedekt met ion-gehard glas. Het algemene ontwerp van het apparaat is vrij minimalistisch, maar dit belet niet dat de iPhone als een "stijlicoon" wordt beschouwd.
  • Unieke software. De eigenaar van de Apple mobiele telefoon wordt uitgenodigd om de ingebouwde Safari-browser en de AppStore-applicatiewinkel te gebruiken. Deze beperkingen zijn echter voorwaardelijk: indien gewenst kan de gebruiker de vertrouwde browser gratis downloaden via de winkel.

Apple is zeer ijverig in het verdedigen van al zijn ontwerpen en "chips", en neemt actief deel aan de rechtbanken tegen andere digitale reuzen die worden verdacht van plagiaat. Samsung was het meest 'getroffen' bedrijf - in 2012 klaagde Apple haar meer dan een miljard dollar aan voor de diefstal van schalen, verpakkingen en meer.

Wat kan ertoe leiden dat u weigert een iPhone te kopen: een overzicht van de tekortkomingen

Het be>6 en 6 S bij de start van de verkoop in 2015 kosten respectievelijk 57 en 66 duizend roebel. Vlaggenschepen van andere bekende bedrijven, zoals Samsung en HTC , kosten bijna de helft minder.

Nadelen zijn ook het ontbreken van de mogelijkheid om een ​​flash-drive en een relatief zwakke batterij te gebruiken. Het 5 S- model is bijvoorbeeld uitgerust met een batterijcapaciteit van 1560 mA - vanwege de hoge functionaliteit van het apparaat is de lading niet voldoende voor een dag.

Beste dockingstations voor iPhone

Het is geen goed idee om een ​​"appel" -gadget voor enkele tienduizenden roebels op de vloer naast een stopcontact te laten staan. Naast de dure iPhone is het logisch om te kopen en te docken ...

Wat is bekend over Apple iPhone SE 2

Hoewel het bestaan ​​van deze smartphone niet officieel wordt bevestigd, kan men aannames doen met betrekking tot het ontwerp, scherm, hardwarecomponenten, camera en prijs.

Wat is er bekend over de iPhone 9

We kunnen met zekerheid zeggen dat de definitieve naam onbekend is, maar er zijn veronderstellingen met betrekking tot het uiterlijk en de hardwarekenmerken.

IPhone X Beoordeling

iPhone X bleek een controversieel apparaat te zijn. Veel controversiëler dan de iPhone 7, waar de koptelefoonaansluiting voor het eerst werd verwijderd. In iPhone X riskeert Apple veel ...

iPhone X wordt verkocht in Rusland

In de komende maanden kan de aanschaf van de iPhone X in Rusland moeilijk zijn vanwege de grote vraag, ondanks de prijzen van 79.990 en 91.990 roebel.

iPhone 8 en Galaxy S8: een vergelijkende review

iPhone 8 kan de best verkochte smartphone van Apple worden vanwege de lage prijs en het compacte formaat in vergelijking met andere iPhone-modellen. Zijn concurrent uit de ...

Allemaal onvervulde geruchten over de iPhone X

Wat gebruikers zouden willen zien in de beste iPhone-smartphone, maar ze zullen dit jaar niet wachten: een vingerafdrukscanner op het scherm, gebogen randen, stylusondersteuning.

IPhone 8 review

In 2017 introduceerde Apple voor het eerst meteen drie nieuwe modellen van smartphones, iPhone en iPhone 8, waaronder de meest "typische".