border=0

nieuws

In de wereld van mobiele gadgets worden dagelijks luide aankondigingen gedaan, interessante nieuwe items uitgebracht en nieuwe technologieën gedemonstreerd. Om al het mobiele nieuws bij te houden, moet u meerdere internetbronnen tegelijk bookmarken.

Maar bezoekers van digital-kitchen.net hebben de noodzaak om veel links naar verschillende sites op te slaan gespaard, omdat we al het laatste nieuws in de wereld van smartphones hebben verzameld. Geen enkel evenement zal onze aandacht ontgaan, dus u bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van smartphones. Bezoek ons ​​dagelijks en ontdek alles wat er gebeurt in de mobiele industrie.

Huawei introduceerde NFC fitness tracker Band 4 Pro

Naast het vlaggenschip Nova 6 en de vereenvoudigde versie van Nova 6 SE, hebben de Chinezen van Huawei een nieuwe fitnesstracker aangekondigd genaamd Band 4 Pro. Dit is een bijgewerkte versie van het Band 4-model.

De topcamera Realme X2 Pro kwam naar Rusland

Het budgetvlaggeschip Realme X2 Pro werd half oktober geïntroduceerd. Na bijna twee maanden bereikte de nieuwigheid Rusland en staat op het punt om in de uitverkoop te verschijnen.