border=0
ratings

Vlaggenschepen van smartphones 2019

Elke smartphonefabrikant heeft in zijn arsenaal een premium-apparaat dat zelfs de meest veeleisende klanten kan smaken. Hieronder staan ​​de vlaggenschepen van toonaangevende merken.

Elk smartphone-bedrijf biedt zijn klanten apparaten van een ander prijssegment. Goedkope apparaten voor diegenen die het nut van het uitgeven van veel geld aan apparatuur niet zien of die mogelijkheid niet hebben. Het gemiddelde prijskaartje is het beste apparaat in termen van kosten en prestaties. De vlaggenschepen verzamelen al het beste en het nieuwste dat op de markt is.

Deze telefoons trekken altijd veel aandacht, omdat een duur prijskaartje met iets moet worden onderbouwd. Tegelijkertijd moet zo'n gadget niet alleen cool zijn in prestaties, maar ook "chips" hebben die het dwingen om zijn naam te kopen, en niet het apparaat van concurrenten. Wat interessante fabrikanten hebben voorbereid in 2019, wordt beschreven in ons artikel.

inhoud

Samsung S10 + Keramiek

 • Processor: Exynos 9820 of Snapdragon 855
 • Geheugen (RAM / ROM): 12 GB / 1 TB + microSD 512 GB
 • Beeldscherm: AMOLED , 6.4 inch, QHD +, 19: 9, AoD, HDR10, 800 Nits
 • Camera (hoofd / voorkant): 16 + 12 + 12 MP / 10 + 8 MP
 • Batterij: 4100 mAh, snel draadloos opladen 2.0

Prijs: vanaf 125.000 roebel.

De topnieuwigheid in de jubileumlijn van Samsung kreeg een volledig frameloos scherm - de camera aan de voorkant bevindt zich onder het scherm. De smartphone is ergonomisch - vaste gebruikers van Samsung-vlaggenschepen zeggen dat deze telefoon de meest succesvolle van allemaal is. Het glas wordt gesloten door Gorilla Glass, de generatie wordt niet aangegeven, maar het kan 7m worden genoemd - het is praktisch onmogelijk om het te krassen of te breken. Er is een I68-bescherming. De hoofdtelefoonaansluiting blijft op zijn plaats.

Wireless Charging 2.0 с возможностью заряжать другие девайсы, тройная основная камера с ультраширокоугольным модулем 127 градусов, двойная фронтальная. Van de functies - een ultrasone vingerscanner op een subscherm, een gezichtsscanner, een nieuwe nachtmodus (past de scherminstellingen aan voor het type activiteit), adaptieve batterijverbruiksmodus, snel draadloos opladen 2.0 draadloos opladen met de mogelijkheid om andere apparaten op te laden, een drievoudige hoofdcamera met een ultrabrede module van 127 graden, dubbel frontaal. De camera heeft real-time prompts - ze helpen bij het samenstellen van het beeld en kiezen de beste instellingen voor het fotograferen, volgens beoordelingen zijn ze erg handig, je kunt het uitschakelen als je wilt.

евайс получил полный набор беспроводных модулей, датчиков (есть сканер ЧСС). Het apparaat ontving een complete set draadloze modules, sensoren (er is een hartslagscanner). S 10 его полностью доверили специалистам Harman Kardon – они выбирали динамики и сами их настраивали. We moeten ook het geluid vermelden - in de S 10- serie werd het volledig toevertrouwd aan Harman Kardon- specialisten - zij kozen de luidsprekers en zetten ze zelf op . De geluidskwaliteit is verbluffend - de telefoon speelt niet alleen luid, maar zelfs op maximaal helder.

по центру корпуса она выдвинута вперед. De min is niet de beste positie voor de hoofdcamera - in het midden van de behuizing wordt deze naar voren geschoven. п окрашен, как показывает опыт использования предыдущих моделей он всегда обдирается. Kant is traditioneel geschilderd, zoals de ervaring met het gebruik van eerdere modellen laat zien, het is altijd aan het pellen. а будет наблюдаться и у новинки. Met een waarschijnlijkheid van 99% bij onzorgvuldig gebruik, zal een vergelijkbaar patroon worden waargenomen voor het nieuwe item.

Apple iPhone 11 Pro Max

 • CPU: A13 Bionic
 • Geheugen (RAM / ROM): niet gespecificeerd / 128-512 GB
 • Beeldscherm: Super Retina XDR ( OLED ), 6.5 inch, 2688 × 1242, 19.5: 9, HDR , True Tone
 • Camera (hoofd / voorkant): 12 + 12 + 12 MP / 12 MP
 • Batterij: niet gespecificeerd

Prijs: vanaf 125.000 roebel.

Apple . Top-end smartphones in 2019 aangevuld met een nieuw product van Apple . 11 Pro Max имеет самый большой экран в линейке 6,5 дюйма , тройной модуль камеры ( ультраширокоугольный 120 градусов , широкоугольный и телеобъектив . Выполнен он в четырех оттенках (к стандартным цветам добавили темно-зеленый ) . iPhone 11 Pro Max heeft het grootste scherm in de lijn van 6,5 inch , een drievoudige cameramodule ( ultrabrede hoek van 120 graden , groothoek- en telefoto-lens . Het is gemaakt in vier tinten ( donkergroen werd toegevoegd aan de standaardkleuren ) .

Visueel is de telefoon enigszins veranderd - het scherm is nog steeds dezelfde pony, het geval - matglas. игается вертикально и поменялась форма. De verschillen hadden invloed op de geluidsmodusschakelaar - deze beweegt verticaal en de vorm is veranderd. ы размещены в шахматном порядке. De drievoudige camera bevindt zich aan de linkerkant in de vorm van een vierkant, de lenzen zijn gerangschikt in een dambordpatroon. IP 68 , корпус закрыт прочным стеклом (производитель не указан). Het apparaat heeft IP 68- bescherming , de behuizing is gesloten met duurzaam glas (fabrikant niet gespecificeerd). Er is geen koptelefoonuitgang.

Apple называет профессионального уровня – есть поддержка HDR , новый портретный режим, ночной режим, размытие заднего фона. Apple noemt de nieuwe camera een professioneel niveau - er is HDR- ondersteuning , een nieuwe portretmodus, nachtmodus, achtergrondonscherpte. объектива одновременно – при этом можно видеть происходящее в отдельных окнах и плавно между ними переключаться. Een interessante functie is om tegelijkertijd op drie lenzen te fotograferen - tegelijkertijd kun je in afzonderlijke vensters zien wat er gebeurt en er soepel tussen schakelen. Мп с HDR , съемкой в 4 K и фирменной замедленной съемкой Slothies. De camera aan de voorkant is 12 megapixel met HDR , 4K- opnamen en de gepatenteerde slow-motion luiaards.

Wi — Fi 6 , NFC , Gigabit Class LTE до 1,6 Гбит/с, аутентификацию по лицу (большее количество ракурсов, увеличено расстояния до камеры, на 30% быстрее), поддержку Dolby Atmos, беспроводную и быструю зарядку . Het apparaat heeft een volledig assortiment draadloze modules, waaronder Wi - Fi 6 , NFC , Gigabit Klasse LTE tot 1,6 Gb / s, gezichtsverificatie (meer hoeken, grotere camera-afstand, 30% sneller), Dolby Atmos-ondersteuning, draadloos en snel opladen .

De nadelen zijn het ontwerp - in feite biedt het niets nieuws, de cameramodule is al zwaar bekritiseerd. , хотя ходили слухи о переходе на Type — C . Het bedrijf verliet de Lightning- connector , hoewel er geruchten gingen over een overstap naar Type - C. Gewicht 226 gram is het zwaarste vlaggenschip op het moment van schrijven.

OnePlus 7 Pro

 • CPU: Leeuwebek 855
 • Geheugen (RAM / ROM): 6-12 / 128-256 GB
 • AMOLED , 6,67 дюймов, QHD+, 19.5:9, HDR10+, 90 Гц, Always On, 800 Нит Beeldscherm: vloeistof AMOLED , 6,67 inch, QHD +, 19,5: 9, HDR10 +, 90 Hz, altijd aan, 800 Nits
 • Camera (hoofd / voorkant): 48 + 8 + 16 MP / 16 MP
 • Charge 30 Batterij: 4000 mAh, Warp Charge 30

Prijs: vanaf 41 900 roebel.

OnePlus с момента своего появления делает лучшие флагманы . OnePlus heeft sinds de oprichting de beste vlaggenschepen gemaakt . е топовые аппараты среди конкурентов, то близкие к этому. Van jaar tot jaar biedt het merk, zo niet de allerbeste apparaten onder concurrenten, er dan dichtbij. 7 Pro уже называют лучшим смартфоном года несмотря на то, что 2019 еще не закончился. OnePlus 7 Pro wordt al de beste smartphone van het jaar genoemd, ondanks het feit dat 2019 nog niet voorbij is. Het bedrijf zelf noemde zijn apparaat de standaard en beloofde dat dit een doorbraak in de industrie is.

корпус стеклянный с матовым покрытием (можн о забыть об отпечатках пальцев) и имеет новый дисплей, названный Fluid AMOLED . Het apparaat is verkrijgbaar in drie kleuren, de glazen behuizing met een matte afwerking (u kunt vingerafdrukken vergeten) en heeft een nieuw display genaamd Fluid AMOLED . Samsung , OnePlus называют его собственной разработкой и попутно лучшим на рынке – высокая яркость, отсутствие рамок, наличие Always On с боковой подсветкой, сверхбыстрый подэкранный дактилоскоп – 0,21 секунды , 90 Гц . Ondanks het feit dat het bij Samsung werd gekocht , wordt OnePlus zijn eigen ontwikkeling genoemd en, overigens, de beste op de markt - hoge helderheid, gebrek aan frames, Always On met zijverlichting, ultrasnelle schermvingerafdruk - 0,21 seconden , 90 Hz . , а частота обновления станет подарком для игроманов . Of dit hem het beste maakt, is moeilijk te zeggen, maar hij is echt goed en de verversingssnelheid is een geschenk voor gamers .

: 48 Мп , телеобъектив 8 Мп с трехкратным оптическим приближением и сверхширокоугольный объектив 117 градусов. De camera is een drievoudige module : 48 megapixels , een telelens van 8 megapixels met een drievoudige optische zoom en een ultragroothoeklens van 117 graden. Alle ondersteunen optische stabilisatie. у 2.0 и по заявлениям компании стал лучше. Naast de hardware van de camera werd de software bijgewerkt - de zakelijke nachtmodus kreeg het voorvoegsel op 2.0 en werd volgens het bedrijf beter. Мп выезжает из корпуса и способна это сделать 300 тысяч раз (в подтверждение сняли рекламный ролик). Een 16 megapixel camera aan de voorkant verlaat de behuizing en kan dit 300.000 keer doen (een advertentie werd ter bevestiging opgenomen). она самостоятельно спрячется в корпус. Bij een val verbergt ze zich in de romp.

Het is niet nodig om over prestaties te praten - alles is erg cool, het maximaal mogelijke. Zodat dit alles niet kookt, wordt vloeistofkoeling voorzien. мАч может похвастаться быстрой зарядкой, настолько быстрой, что даже в играх девайс будет пополнять аккумулятор. De 4000 mAh-batterij kan snel worden opgeladen, zo snel dat het apparaat zelfs in games de batterij oplaadt. Over 20 minuten is 48% beschikbaar. Een set draadloze modules is standaard voor elk vlaggenschip. Dolby Atmos . Geluid met Dolby Atmos- ondersteuning .

Onder de minnen zijn het ontbreken van bescherming tegen vocht, er is geen hoofdtelefoonaansluiting (zoals de adapter in de set), te eenvoudig ontwerp.

HUAWEI P30 Pro

 • CPU: Kirin 980
 • Geheugen (RAM / ROM): 8 / 256-512 GB + ND 256 GB
 • , 6,47 дюймов, FHD+, 19.5:9 Beeldscherm: AMOLED , 6,47 inch, FHD +, 19,5: 9
 • Camera (hoofd / voorkant): 40 + 20 + 8 MP / 32 MP
 • Batterij: 4200 mAh

Prijs: vanaf 59 990 roebel.

Huawei уже не первый год делает лучшие флагманы , как минимум по камере. Huawei is niet het eerste jaar om de beste vlaggenschepen te maken , althans op camera. фотосмартфоном по версии DxOMark и это его главная особенность . Het apparaat werd opnieuw de beste foto-smartphone volgens DxOMark en dit is de be>

Het ontwerp van de telefoon is vrij bekend - een metalen basis, beschermde glazen voor- en achterkant. Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar er zijn beperkingen op elke markt. IP 68 и не имеет разъем а для наушников. Het apparaat heeft IP 68- bescherming en heeft geen hoofdtelefoonaansluiting. телефон не поддерживает MicroSD карты, а использует новый формат ND , менее распространенный. De SIM-sleuf wordt gecombineerd, terwijl de telefoon geen MicroSD- kaarten ondersteunt , maar het nieuwe ND- formaat gebruikt , wat minder gebruikelijk is. монтирован в дисплей. De vingerafdruk is op het display gemonteerd. Er is ook een spreker. с разблокировк ой по лицу. Op het voorpaneel bevindt zich een druppelvormige uitsparing voor de voorcamera met een ontgrendeld gezicht. нашлось в телефоне места для индикатора уведомлений. Er was geen plaats in de telefoon voor de meldingsindicator.

блок 40 Вт прошел сертификацию от TUV – никаких перегревов или скачков напряжения произойти не может. Het apparaat is snel opgeladen - de native 40 W-unit is gecertificeerd door TUV - er kunnen geen oververhitting of stroompieken optreden. P30 Pro за 65 минут. Volledig opgeladen P30 Pro in 65 minuten. Ook in het model is er omkeerbaar draadloos opladen. топовый чипсет + большой запас памяти отлично справляются с любыми задачами. Het heeft geen zin om over prestaties te praten - de top - end chipset + grote geheugenpool kan alle taken perfect aan. Een vergelijkbare situatie met draadloze sensoren - er is alles en zelfs een infraroodpoort. 30 Pro имеет поддержку Dolby Atmos , но прочувствовать всю прелесть звука можно только в наушниках. De P 30 Pro heeft ondersteuning voor Dolby Atmos , maar je kunt de schoonheid van het geluid alleen ervaren met een hoofdtelefoon.

. We hebben hierboven de luidsprekers onder het scherm genoemd en hun be>

Xiaomi Mi9

 • CPU: Leeuwebek 855
 • Geheugen (RAM / ROM): 6 / 64-128 GB
 • , 6,39 дюймов, FHD+, HDR Beeldscherm: Super AMOLED , 6,39 inch, FHD +, HDR
 • Camera (hoofd / voorkant): 48 + 12 + 16 MP / 20 MP
 • Batterij: 3300 mAh

Prijs: vanaf 25 390 roebel.

попал девайс от компании Xiaomi и не за счет своей начинки. Het apparaat van het Xiaomi- bedrijf bereikte de topvlaggenschepen van smartphones en ging niet ten koste van de vulling. на хороша, но чего-то уникального не предлагает. Oh , goed, maar biedt niet iets unieks. Xiaomi в том, что они искали и нашли компромисс – топовый по производительности аппарат с доступным ценником. De Xiaomi- chip is dat ze een compromis zochten en vonden - een topapparaat met een betaalbaar prijskaartje. OnePlus , но разница 15 тысяч. Het dichtst bij de hierboven gepresenteerde OnePlus- concurrenten , maar het verschil is 15 duizend. ереплата во многом за то, что многим пользователям совершенно не нужно. Overbetaling is grotendeels te wijten aan het feit dat veel gebruikers het helemaal niet nodig hebben. De berekening bleek correct te zijn - de eerste batch 'vertrok' in 53 seconden.

( выдает очень приятный и громкий звук ) . Visueel is de telefoon eenvoudig - gladde vormen, beschermd glas, een druppelvormige uitsparing, een kleine luidspreker in de vorm van een slot ( produceert een zeer aangenaam en luid geluid ) . пальцев спрятали в экран. De vingersensor was verborgen in het scherm. ставили индикатор уведомлений и ИК-порт. Ze hebben een meldingsindicator en een infraroodpoort ingesteld. Er is geen hoofdtelefoonaansluiting.

SuperAMOLED с поддержкой HDR и разрешением FHD + . Scherm - SuperAMOLED met HDR- ondersteuning en FHD + -resolutie . е девайс выживает 10 часов в играх и 20 в фильмах при максимальной яркости. Met een kleine batterij overleeft het e- apparaat 10 uur in games en 20 in films met maximale helderheid. , е сть беспроводна я зарядка. De voeding uit de set laadt de batterij in 1,5 uur op als deze draadloos wordt opgeladen. проблем нет . Er zijn geen problemen met de prestaties . DxOMark , но позже вышли все перечисленные выше конкуренты и каждый обогнал Mi 9 . Over de camera moet worden gezegd dat het op het moment van de release de tweede in de foto en de eerste in de video was volgens de DxOMark- versie , maar later kwamen alle hierboven genoemde concurrenten uit en haalden ze elk Mi 9 in . днако, это не делает камеру плохой – для своего ценника она снимает отлично. Dit maakt de camera echter niet slecht - voor zijn prijskaartje schiet hij perfect.

невысокое разрешение, не всегда корректная работа NFC , наличие рекламы. Nadelen van de telefoon - pretentieloos ontwerp, lage resolutie, niet altijd de juiste werking van NFC , de aanwezigheid van reclame.

border=0

Reactie