border=0

Informatie voor houders van auteursrechten

De site digital-kitchen.net is openbaar toegankelijk voor alle gebruikers en werkt in overeenstemming met de huidige wetgeving van de Russische Federatie.

Naast het plaatsen van auteursrechtartikelen door editors van de site, biedt digital-kitchen.net gebruikers de mogelijkheid om verschillende informatie op de site te plaatsen. Het beheer van digital-kitchen.net gaat uit van het feit dat door het publiceren van deze of die inhoud op de Site, de gebruiker wettig handelt, zonder de rechten en legitieme be>

digital-kitchen.net ondersteunt ook het bekijken op de site van foto- en video-inhoud van andere internetsites. Vanwege het feit dat dergelijke video-inhoud wordt gehost op bronnen van derden die niet gerelateerd zijn aan digital-kitchen.net, kan digital-kitchen.net geen acties uitvoeren met betrekking tot dergelijke inhoud en is er niet verantwoordelijk voor.

Het beheer van digital-kitchen.net respecteert het intellectuele eigendom van anderen en reageert onmiddellijk op legitieme klachten over gevallen van schending van auteursrechten en andere rechten en verwijdert inhoud die illegaal op digital-kitchen.net is geplaatst.

Daarom, als u de eigenaar bent van exclusieve eigendomsrechten op informatie (product), waaronder:

- exclusief reproductierecht;
- exclusief recht op distributie;
- Het exclusieve recht op openbare vertoning;
- het exclusieve recht om het voor het publiek te brengen, en u op de site illegaal, in overeenstemming met de huidige wetgeving van de Russische Federatie, een geplaatst werk vindt waarvan het gebruiksrecht bij u of de persoon wiens vertegenwoordiger u bent, hierover per e-mail een kennisgeving sturen: admin @ setphone .ru , met vermelding van:

  • het adres van de digital-kitchen.net-sitepagina die informatie (product) bevat die de rechten schendt.
  • beschrijving van de essentie van de overtreding
  • gegevens van de auteursrechthebbende en bevestiging van het auteurschap.

Na ontvangst van de brief zullen we proberen uw klacht zo snel mogelijk in behandeling te nemen en passende maatregelen nemen.