border=0

Smartphones LENOVO

Smartphones zijn verre van alles wat het Chinese bedrijf LENOVO produceert. Onder andere producten van het bedrijf zijn laptops, videokaarten, toetsenborden, zelfs accessoires (tassen en koffers). Het aantal fans over de hele wereld neemt elke dag toe dankzij de vele innovaties van LENOVO-gadgets en betaalbare prijzen.

Meer details

Welke smartphones verkoopt LENOVO?

Om het voor de koper gemakkelijker te maken om een ​​gadget betaalbaar te kiezen, verdeelde het bedrijf de vervaardigde smartphones in 4 series, afhankelijk van de kosten:

  • A. Deze smartphones hebben geen speciaal ontwerp, maar ze hebben een verleidelijke prijs. Zelfs onder de series A in onze catalogus vindt u originele en functionele apparaten, bijvoorbeeld A660, beschermd tegen vocht en stof.
  • S. Deze serie is gericht op het ontwerp van apparaten - smartphones uit de S-serie zullen het oog zeker bekoren. Veel gadgets in deze serie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuropties, dus ze zijn geschikt voor zowel meisjes als de sterkere seks. S-serie wordt ook gekenmerkt door lage kosten.
  • P betekent professioneel. Volgens de beoordelingen is het duidelijk dat de P-serie gadgets een gemeenschappelijk kenmerk hebben - ruime batterijen. De P780 gebruikt bijvoorbeeld een 4000 mA-batterij. LENOVO mobiele telefoons uit deze serie hebben sterke hoesjes, daarom zijn ze het best geschikt voor reizigers en mensen met een actieve levensstijl.
  • K - premium smartphones, krachtig en aantrekkelijk van uiterlijk, maar tegelijkertijd vrij duur.

LENOVO-smartphones van zelfs een elite-serie kosten de koper veel goedkoper dan de gadgets van marktleiders, bijvoorbeeld Samsung . Een goede prijs / kwaliteitsverhouding is de be>

Een klein beetje over de geschiedenis van het bedrijf

De stamvader van LENOVO was het bedrijf LEGEND, opgericht in 1984 en betrokken bij de ontwikkeling van coderingen voor hiërogliefen. Pas in 2003 kreeg het bedrijf zijn huidige naam. Een grote stimulans voor de ontwikkeling van LENOVO was de deal met IBM in 2004 - LENOVO kocht de computerproductie-eenheid van deze laatste. Het bedrijf betrad de smartphonemarkt pas in 2012 en werd al snel de nummer 1 Chinese fabrikant.

Het bedrijf bekommert zich om zijn reputatie en heeft aandacht voor maatschappelijke verantwoordelijkheid, zoals blijkt uit het behalen van tal van tops - LENOVO behoort bijvoorbeeld tot de top 10 van meest milieuvriendelijke fabrikanten en de top 50 van de meest begeerde werkgevers ter wereld.