border=0
Руководства Android GidsenAndroid-gidsen

Hoe Android te verbeteren

De nieuwe smartphone bevalt de eigenaar al enige tijd met die functies en functies die "out of the box" beschikbaar zijn. Maar vroeg of laat denkt elke gebruiker hoe hij zijn gadget op Android kan verbeteren? In dit artikel zullen we u vertellen hoe u een mobiel apparaat comfortabeler, functioneler en productiever kunt maken.

inhoud

Pas de look aan

"Geavanceerde" gebruikers kunnen hun smartphone radicaal transformeren door verschillende onofficiële (zogenaamde "aangepaste") firmware te installeren. Maar voor de gemiddelde eigenaar is deze optie niet altijd acceptabel, omdat het specifieke kennis vereist, bijvoorbeeld hoe rootrechten op Android te krijgen . Het is veel eenvoudiger om de systeeminterface te wijzigen met behulp van launchers. De Play Market heeft een grote selectie toepassingen waarmee u het uiterlijk van het besturingssysteem flexibel kunt aanpassen. Hier vindt u een artikel met aanbevelingen voor het kiezen van de beste launcher voor Android .

Maar interfaceveranderingen moeten niet worden beperkt. U kunt vele standaardbesturingsprogramma 's vervangen : een nieuw toetsenbord selecteren , camera's met effecten downloaden, een foto-editor installeren, een meer informatieve schermvergrendeling instellen en zelfs een iPhone van Android maken .

Vergeet niet om Android regelmatig bij te werken : een nieuwe update lost niet alleen OS-bugs op en verbetert de smartphoneprestaties, maar brengt ook wijzigingen aan in de interface en voegt nieuwe aanpassingsopties toe.

Uw smartphone sneller maken

Android loopt voor op iOS wat betreft aanpassing, maar verliest aan optimalisatie. Daarom blijven hangen en remmen een veelvoorkomend probleem voor dit besturingssysteem, vooral bij budgetapparaten. Er zijn verschillende manieren om uw smartphone te versnellen.

Er zijn een aantal applicaties ontworpen om de prestaties van de gadget te verbeteren - Android-versnellers . Met hun hulp kunt u de smartphone optimaliseren, ongebruikte applicaties uit het geheugen verwijderen en het systeem ophopen.

Het probleem van het snel ontladen van de batterij van de telefoon wordt opgelost door de batterij te kalibreren , onnodige programma's te verwijderen en servicesynchronisatie uit te schakelen. Vergeet niet onnodige "decoraties" uit te schakelen: widgets, "live" achtergronden, geanimeerde overgangen tussen vensters. Natuurlijk wil elke gebruiker tegelijkertijd een visueel aantrekkelijke interface en goede besturingssysteemprestaties krijgen, maar als uw smartphone niet tot de categorie " vlaggenschepen " behoort, moet u een compromis sluiten.

conclusie

Dankzij een uitgebreide selectie functies en toepassingen van Android OS kan elke gebruiker zijn smartphone aanpassen aan zijn individuele voorkeuren. We hopen dat de artikelen op onze site de gadget nog gebruiksvriendelijker maken.

border=0

Reageer op