border=0

Smartphones Motorola

Lenovo , de copyrighthouder van het merk Motorola , kondigde in 2015 aan dat het merk waarschijnlijk zou terugkeren naar de Russische markt. In maart 2016 kunnen we praten over de terugkeer als een voldongen feit - de Moto-apparaatlijn zal in verschillende winkelketens tegelijk worden verkocht, maar we moeten u waarschuwen: de prijzen zullen "bijten" zijn.

Meer details

Moto-opstelling: overzicht

4 Moto-smartphones worden verkocht:

  • X Force wordt gepositioneerd als een gadget met een onbreekbaar scherm - dit is de be>
  • X Style is een vlaggenschip dat zich onderscheidt door esthetiek. Experts noemen deze Moto mobiele telefoon de meest controversiële van de lijn: er zijn geen "chips" naast de mogelijkheid om het uiterlijk te veranderen, en waar kopers 40 duizend roebel voor moeten betalen is niet erg duidelijk.
  • X Play wordt beschouwd als een "werkpaard", maar het heeft de prijs van het vlaggenschip van het Chinese bedrijf "gemiddelde handen" - ongeveer 30 duizend roebel. Van de functies kunnen twee verwisselbare panelen van verschillende kleuren in de set en IP52-beschermingscertificaat (tegen spatten) worden opgemerkt.
  • Moto G is de meest betaalbare gadget uit de lijn. Dit model verschilt door de IPX7-beschermingsstandaard - een smartphone kan tot een half uur in water worden ondergedompeld. Bovendien hebben Moto G- klanten de mogelijkheid om de kleur van het apparaat te kiezen via de Moto Maker-service.

Moet ik smartphones-catalogus Moto kopen?

Er zijn geen klachten over de bouwkwaliteit en functionaliteit van Moto-apparaten; er is maar één probleem - kosten. Voor buitenlandse gebruikers is de prijs van Moto meer dan verteerbaar, omdat het jongere model ongeveer $ 180 kost. De Russische gebruiker zal echter minstens 17 duizend roebel moeten betalen voor een smartphone die niets revolutionairs biedt. Zelfs in de lijn van de Lenovo-copyrighthouder zijn er waardiger en interessantere apparaten die goedkoper zijn.

Motorola introduceerde de budget-smartphone Moto E6

Het merk Motorola heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in het budgetsegment genaamd Moto E6. Met een middelmatige vulling heeft het apparaat een vrij hoog prijskaartje, wat een nieuwigheid betekent ...