border=0

LG smartphones

LG is een be>Samsung streeft echter naar het produceren van originele en originele apparaten, introduceert actief innovaties en overtreft in veel opzichten al een ervaren concurrent.

Het bedrijf kan met recht als internationaal worden beschouwd, omdat zijn vertegenwoordigingskantoren in 95 landen van de wereld zijn gevestigd. Het grote onderzoekslaboratorium "ELGY" bevindt zich in St. Petersburg.

Meer details

Wat is uniek aan LG-smartphones?

De nieuwste smartphones van het bedrijf onderscheiden zich door innovaties zoals:

  • Altijd AAN- modus . Met de modus kan het smartphonescherm nooit volledig worden uitgeschakeld. De gebruiker kan de tijd, inkomende berichten, gemiste oproepen zien, zonder het display hiervoor te "verlichten", wat betekent batterijbesparing. Model G 5 kan een dergelijke functie hebben, die pas in april 2016 te koop zou moeten zijn.
  • Geavanceerde selfie- opties . De nieuwe LG-modellen laten het gebruik van een virtuele flits toe, waarbij de lichtbron het display is, evenals het fotograferen met een gebaar van de hand - de gebruiker hoeft alleen zijn hand in een vuist te klemmen, waarna de camera 3 seconden voor de foto begint te tellen. De K 4 en L Fino- modellen zijn uitgerust met dergelijke selfiefuncties.
  • Dubbele camera Eigenaren van enkele nieuwe LG-modellen uit de catalogus, bijvoorbeeld G 5 , kunnen nu kiezen welke camera ze willen fotograferen , omdat smartphones zijn uitgerust met twee camera's achteraan: de eerste opnamen met een hogere resolutie (16 megapixels) maar een lagere kijkhoek (78 graden) , de tweede, integendeel - bij 8 megapixels, maar met een hoek van 135 graden.

Wat zijn de nadelen van mobiele telefoons van LG?

Een van de be>Sony , dus kan worden gesteld dat de prijs de reputatie overstijgt.

Als een tweede serieus minpunt, noemen experts in de beoordelingen een onvoldoende ruime batterij die sneller zit dan andere gadgets met vergelijkbare functionaliteit. Het bedrijf streeft ernaar om deze tekortkoming op alle mogelijke manieren te verhelpen, onder meer via de functie "Always ON".

LG K40 Review: First Look

De LG G8, LG G8S en LG V50 hebben misschien meer aandacht getrokken op MWC 2019, maar op de show toonde het bedrijf een aantal andere telefoons, waaronder een nieuwe verzameling budget ...

LG G7 Neo gedemonstreerd op video

Op het MWC 2018 mobiele congres wachtten verschillende vlaggenschip-smartphones die niet verschenen. Maar volgens geruchten was de LG G7 nog steeds aanwezig.