border=0

Android-apps

In dit gedeelte vindt u verschillende collecties Android-applicaties die aangeven welke daarvan het beste zijn.

Meer details

Het Android-besturingssysteem staat vol met allerlei applicaties. Gratis projecten worden afgewisseld met betaalde projecten, educatieve projecten - met leuke projecten en informatieve projecten - met allerlei assistenten. Onze site helpt u bij het navigeren door deze wereldwijde stroom van programma's voor Android.

Met behulp van digital-kitchen.net maakt u kennis met de beste programma's op Android. We proberen een gedetailleerd overzicht van de hulpprogramma's te geven, met al hun voor- en nadelen. In deze sectie vindt u beide toepassingen in Russische en niet-gelokaliseerde projecten. We hebben de beste vertalers, bestandsbeheerders, virtuele toetsenborden, torrent-clients, alarmen en camera's al beoordeeld. Maar we gaan daar niet stoppen, dus in de toekomst vindt u beoordelingen van andere applicaties.

In elk artikel kunt u kennis maken met de functies van de beschouwde hulpprogramma's. Hier kunt u applicaties downloaden op Android om ze zelf te evalueren. In dit geval hoeft u niet alle overwogen programma's naar uw smartphone te downloaden. Aan het einde van elke beoordeling worden de beste applicaties voor Android uit die in het artikel aangegeven. Je kunt ze alleen downloaden, in welk geval je zeker niet teleurgesteld zult zijn!

In de toekomst zal het digital-kitchen.net-team blijven werken voor eigenaars van apparaten waarop het door Google ontwikkelde besturingssysteem is geïnstalleerd. We zullen proberen veel andere projecten te evalueren die we nog niet in eerdere beoordelingen hebben genoemd. Android-applicaties zijn een nooit eindigend onderwerp, omdat bijna elke dag nieuwe programma's worden geboren. En onder hen zijn er zeker verschillende "parels" die het vermelden waard zijn op de pagina's van onze site.

De beste browsers voor Android

Elke moderne smartphone wordt geleverd met een vooraf geladen browser. Het voldoet echter niet altijd aan de eisen van de koper.

De beste launchers voor Android

Het Android-besturingssysteem is volledig aanpasbaar. Je kunt letterlijk alles met haar doen! Wilt u het uiterlijk van het systeem volledig veranderen? Instellen welke ...

Beste Android Book Reader-apps

Deze collectie bevat de beste Android-boekenlezer-apps. Ze onderscheiden zich allemaal door een schat aan instellingen en een groot aantal ondersteunde formaten.

Beste stemassistenten voor Android

Als Siri altijd klaar staat om eigenaren van iOS-apparaten te helpen, hebben eigenaren van gadgets met Android de mogelijkheid om hun stemassistent te kiezen.

Beste antivirussen voor Android

Het gevaar van het oppakken van een virus op een mobiel apparaat groeit elk jaar. Antivirus helpt het te beschermen tegen dit en vele andere problemen. Over het beste op Android ...

Beste bestandsbeheerders voor Android

Velen van ons zijn gewend om met een computer te praten met behulp van Bestandsbeheer. Zijn er vergelijkbare applicaties op smartphones en tablets?

Beste internetradiotoepassingen voor Android

Radio moet voor altijd bestaan. Vooral met de huidige technologische ontwikkeling, wanneer u met een eenvoudige smartphone toegang kunt krijgen tot elk radiostation. In dit artikel ...

De beste tv-kijkapps voor Android

Er zijn een groot aantal applicaties om tv te kijken op Android. Maar veel van hen zijn onstabiel of weigeren überhaupt te functioneren. In deze collectie ...

Beste videospelers voor Android

Op het uitgestrekte Google Play vind je minstens een dozijn videospelers. Maar ze kunnen niet allemaal goed overweg met alleen het afspelen van video's en niet te vergeten.

Android-spraakwisselaar-apps

Hoe speel je een vriend door je stem te veranderen? Het lijkt erop dat er geen manier is om een ​​computer, microfoon en geavanceerde software te gebruiken. Maar eigenlijk is alles eenvoudiger: hiervoor ...

Beste iconensets voor Android

De eenvoudigste manier om de interface van de smartphone te wijzigen, is door de pictogrammen te wijzigen. Het blijft om een ​​interessante set op te pikken.