border=0

Huawei-smartphones

Huawei is een van de meest invloedrijke communicatiebedrijven ter wereld, die zijn hele leven >

Desondanks zijn Russische consumenten op hun hoede voor Huawei-producten, omdat ze geloven dat ze te maken hebben met Chinese producten van lage kwaliteit en begrijpen ze niet waarom de kosten van de apparaten vrij hoog zijn.

Meer details

Wie gebruikt Huawei-smartphones?

Huawei-gadgets zijn het meest geschikt voor creatieve mensen die dol zijn op fotografie en video. Voor dergelijke gebruikers bereidde het bedrijf verschillende aangename verrassingen tegelijk voor:

  • Unieke functies "Tekenen met licht", "Director", "Tijdsinterval". De " Director " -functie maakt het bijvoorbeeld mogelijk om 3 smartphones tegelijkertijd te combineren met Android OS om tegelijkertijd video vanuit verschillende hoeken te fotograferen, en de " Time Lapse " -functie is erg handig voor videobewerking - hiermee kunt u delen van een video versnellen of vertragen en meerdere video's reduceren tot een film. Een pakket van dergelijke functies is uitgerust met nieuwe Huawei-modellen uit de catalogus, bijvoorbeeld P 8 .
  • Lekker eten en de beste selfiemodi . Deze functies zullen zeker resoneren met Instagram-enthousiastelingen. Met de eerste modus kunt u het gefotografeerde voedsel smakelijker maken vanwege de verschuiving van de nadruk naar warme kleuren, de tweede maakt het mogelijk om een ​​selfie van hoge kwaliteit te maken, zelfs bij slecht weer, bijvoorbeeld bij mist. Deze modi zijn beschikbaar op de Honor 5X .

Huawei-gadgets hebben meer praktische voordelen. Smart Power Technology bespaart bijvoorbeeld tot 30% op zijn lading.

Kort overzicht

Het be>

Het is moeilijk met accessoires en reserveonderdelen. Als de gadget van Huawei faalt, is het erg problematisch om een ​​bedrijf te vinden dat de reparatie uitvoert.

Huawei introduceerde NFC fitness tracker Band 4 Pro

Naast het vlaggenschip Nova 6 en de vereenvoudigde versie van Nova 6 SE, hebben de Chinezen van Huawei een nieuwe fitnesstracker aangekondigd genaamd Band 4 Pro. Dit is een bijgewerkte versie van het Band 4-model.

Onthulde het ontwerp van het vlaggenschip Huawei P40 Pro

De eerste afbeeldingen van het toekomstige vlaggenschip Huawei P40 Pro verschenen op Twitter. De details en uitwerking van de foto's verschillen niet, maar van hen kun je al begrijpen wat je kunt verwachten ...

Honor Watch Magic 2 smartwatch geïntroduceerd

Naast de nieuwe vlaggenschepen van Honor V30 en V30 Pro heeft het merk Honor een slim horloge Honor Watch Magic 2 aangekondigd. Het apparaat bevalt met de batterijduur, een mooi prijskaartje en twee ...