border=0
ratings

Beste laptops voor kinderen: duurzaam en betaalbaar

Welke laptop om een ​​kind te kopen? Deze vraag wordt gesteld door elke ouder die zijn kind naar school heeft gestuurd. En we zullen helpen om het te beantwoorden.

Wanneer u een gadget voor een kind kiest, moet u er eerst voor zorgen dat het apparaat een sterke behuizing heeft, bij voorkeur met bescherming tegen water. Ten tweede moet u nadenken over de hardwarecomponent en of het geselecteerde model de nodige toepassingen zal aantrekken. Hoe krachtiger de laptop, hoe duurder deze is. Maar omdat we uitsluitend op zoek zijn naar een laptop, hoeft deze niet over een hoog rekenvermogen te beschikken, wat betekent dat hij goedkoop kan zijn.

Op basis van deze criteria hebben we vijf laptops geselecteerd die kunnen worden gekocht voor leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs.

inhoud

Lenovo 300e

Prijs: vanaf 28.000 roebel

Lenovo brengt regelmatig goedkope Chrome OS-apparaten voor scholen uit. De 11,6-inch Lenovo 300e Chromebook is ontworpen voor studenten. Versterkte constructie en waterbestendigheid (let op: waterbestendigheid, geen waterbestendigheid) zijn de be>

Lenovo 300e behoort tot de klasse van transformatoren: scharnieren draaien 360 graden, zodat het apparaat verschillende posities kan krijgen, bijvoorbeeld een "huis" zetten.

Aan de prestaties wordt voldaan door de energiezuinige MediaTek 8173C-chipset met een frequentie van 2,10 GHz, aangevuld met 4 GB DDR3 RAM, 32 GB permanent geheugen, USB 3.0, Type-C-poorten, een SD-kaartlezer en een Bluetooth 4.0-module. De verklaarde autonomie is meer dan genoeg voor de hele academische dag (tot 10 uur werk).

Het enige ernstige nadeel van de Lenovo 300e is de schermresolutie. Hier zijn het slechts 1366x768 pixels, dus afbeeldingen zien er soms niet hoog genoeg uit en kleine tekst is moeilijk te lezen. Dit is echter voldoende voor huiswerk en het voorbereiden van presentaties.

Om te kopen

ASUS C202SA-YS02

Prijs: 22.000 roebel

ASUS C202SA-YS02 is niet bang voor verwaarloosde werking, omdat het een versterkte structuur heeft en waterafstotende eigenschappen heeft. Rubberen randen beschermen het tegen mechanische schade.

Het apparaat heeft een display met een diagonaal van 11,6 ", maar verschilt tegelijkertijd in lichtgewicht - slechts 1,2 kg. Deze functies maken het een ideale optie voor dagelijks gebruik op school.

Aangezien deze laptop is ontworpen voor educatieve doeleinden, zijn de componenten niet ontworpen voor complexe belastingen. Binnenin zit een low-performance Intel Celeron N3060-chip, 16 of 32 GB alleen-lezen geheugen en 4 GB operationele DDR3. De batterij is ontworpen voor 10 uur gebruik. Net als bij de Lenovo 300e zit het nadeel van de ASUS C202SA-YS02 in het scherm: de resolutie is slechts 1366x768. U moet echter niet meer verwachten voor deze prijs.

Om te kopen

ASUS VivoBook W202NA-YS03

Prijs: 18.000 roebel

ASUS VivoBook W202NA-YS03 is een robuuste 11,6-inch laptop. Het is gepositioneerd als een laptop voor leerlingen en studenten. Het heeft volledige Windows 10S. Markering "S" betekent dat de gebruiker standaard geen software kan installeren, niet vanuit de Microsoft Store. Met deze functie kunt u bepalen welke toepassingen het kind gebruikt. De beperking is echter niet strikt: de fabrikant heeft het recht verlaten om het downloaden van software van niet-officiële bronnen te ontgrendelen, maar deze instelling kan slechts eenmaal en onherroepelijk worden gewijzigd.

Binnenin de laptop heeft de Intel Celeron N3350-processor een frequentie van 2,4 GHz, 4 GB RAM en 64 GB permanent geheugen. Voor het aansluiten van randapparatuur zijn er twee high-speed USB-poorten versie 3.1 en een kaartlezer voor het gebruik van een SD-kaart. De batterij is ontworpen voor 11 uur gebruik in gematigde modus.

VivoBook W202NA-YS03 is duurzaam en duurzaam, geschikt voor kinderen in de voorschoolse en basisschoolleeftijd. Het is beschermd volgens de militaire standaard MIL-STD-810G en het toetsenbord is niet bang voor vocht. In tegenstelling tot concurrerende laptops op basis van Chrome OS wint dit model qua prestaties en verscheidenheid aan software, wat betekent dat het in staat is tot een breder scala aan taken. Na het ontgrendelen wordt het bovendien mogelijk om het maximaal te gebruiken.

Om te kopen

Lenovo N22

Prijs: 8 200 roebel

Lenovo N22 is een vochtbestendige kinderlaptop op basis van Windows 10 Pro of Chrome OS. Het is gemaakt rekening houdend met kleine handen en korte vingers. Helaas mist het veel goede functies, maar niemand zei dat dit een volwaardige werkende laptop is. Het is compact en lichtgewicht, en het be>

Lenovo N22 uitgerust met een Intel Celeron N3050-processor met een klokfrequentie van 1,6 GHz, 4 GB DDR3 RAM en 64 GB opslag. Er is een geheugenuitbreidingsslot, een microfoon en een webcam die 180 graden draait (handig voor communicatie via internet en lessen op afstand). De laptop heeft één poort USB 2.0 en USB 3.0, HDMI en ingebouwde Bluetooth 4.0. De levensduur van de batterij aangegeven door de fabrikant is 10 uur.

Een extra pluspunt is de anti-reflecterende coating, die vermoeide ogen vermindert. Bij verschillende intensiteiten van externe lichtbronnen is het beeld op de laptop duidelijk zichtbaar en zonder vervorming.

Om te kopen

Acer Chromebook Spin 11

Prijs: vanaf 25 700 roebel

Acer Chromebook Spin 11 kan een ideaal chromebook voor kinderen worden genoemd: het is bestand tegen zowel vallen van de tafel als constant dragen in een schoolrugzak. De fabrikant heeft dit model gecertificeerd volgens de MIL-STD-810G-norm, wat eigenlijk bescherming tegen mechanische schokken, trillingen en vallen betekent. De koffer is bestand tegen een gewicht tot 60 kg. Zelfs als het kind op hem zit, zal er waarschijnlijk niets vreselijks gebeuren.

Acer Chromebook Spin 11 ziet er stijlvol uit, als een serieuze laptop voor een volwassene. Het heeft een 360⁰ draaibaar scherm. Als u het koopt, krijgt u een 2 in 1-apparaat: laptop en tablet. Het toetsenbord is zacht en geschikt voor kleine handen. Bovendien zorgde de fabrikant voor bescherming tegen vocht: de transformator heeft geen volledige waterbestendigheid, maar is niet bang voor druppels die hem krijgen.

Specificaties Acer Chromebook Spin 11 is heel acceptabel: energiezuinige Intel Celeron N3350 met een frequentie van 1,1 GHz (met overklokken tot 2,4 GHz), 4 GB RAM DDR3 en 32 GB constant, twee high-speed USB 3.1, tien-touchscreen en 10 uur batterijduur. Opladen gaat via USB, hiervoor is geen speciale kabel vereist.

Om te kopen

Kan een kind een gebruikte laptop kopen?

Op zoek naar een goedkope laptop voor een kind, vergeet dan de secundaire markt niet. Heel vaak vindt u advertenties voor de verkoop van gebruikte apparatuur met goede technische kenmerken en beschermende eigenschappen.

De valkuil is dat een gebruikte laptop er vaak niet zo goed uitziet. Het hangt allemaal af van hoe >

Zakelijke laptops hebben krachtige hardware, dus zelfs oudere apparaten hebben volgens de huidige normen een acceptabel prestatieniveau. Voor degenen die advertenties van particulieren niet vertrouwen, is er een optie om een ​​laptop met korting te kopen in een grote winkelketen of op Ebay , waar goederen van onvoldoende kwaliteit aan de verkoper kunnen worden geretourneerd.

conclusie

De moeilijkheid bij het kiezen van een laptop voor een kind ligt in het feit dat er niet zo veel goedkope apparaten zijn met goede technische kenmerken en beschermende eigenschappen. We hadden het over vijf laptops met een sterke body. Ze zijn goedkoop, maar technisch, eerlijk gezegd, zwak. Als u wilt dat uw kind iets ingewikkelder kan uitvoeren dan teksteditors en een browser, dan heeft u een krachtigere laptop nodig. Verhoog uw budget en u zult veel meer functionele opties vinden.

Bron: www.makeuseof.com

border=0

Reageer op