border=0

Smartphones MEIZU

MEIZU heeft altijd een strategie van gematigde promotie van zijn producten gevolgd, dus MEIZU-smartphones zijn weinig bekend in Rusland en worden niet verkocht in opslagruimtes. Niettemin behoort het bedrijf dankzij de creatieve benadering van het maken van gadgets al tot de top 10 van Chinese fabrikanten van mobiele apparatuur en verhoogt het actief de verkoop wereldwijd.

Meer details

Over MEIZU

Het MEIZU-bedrijf is jong - het begon te functioneren sinds 2003 en bracht MP3-spelers uit, die toen een populair product waren. Het is opmerkelijk dat het bedrijf het zonder sponsors deed en volledig werd ondersteund door het geld van CEO J. Wong, die tot op de dag van vandaag een "grijze kardinaal" is - hij geeft geen interviews, verschijnt niet in het openbaar en communiceert alleen met klanten via de officiële website. Collega's merken op dat Wong's grootste passie muziek is - daarom onderscheiden alle MEIZU-smartphones uit onze catalogus zich door uitstekende geluidskwaliteit, luidsprekers, de mogelijkheid om de equalizer flexibel aan te passen.

Welke smartphones verkoopt Meisea?

De be>Samsung en Lenovo . Uit de beoordelingen kunt u begrijpen dat de karakteristieke kenmerken van de nieuwste modellen zijn:

  • De aanwezigheid van een multifunctionele knop, wat een aanraking is en niet fysiek, zoals bijvoorbeeld op Apple-smartphones.
  • Het gebruik van een stalen frame ontworpen om de sterkte van de gadget te vergroten.

Qua interface ging MEIZU niet de gemakkelijke weg en ontwikkelde het zijn eigen shell genaamd Flyme , een combinatie van de beste functies van Android en iOS.

Meizu Mobiele telefoons: voors en tegens

MEIZU streeft ernaar te voldoen aan de behoeften van alle categorieën consumenten en biedt daarom gadgets met betrekking tot verschillende prijssegmenten. Betaalbare kosten zijn het be>

Lage populariteit is het be>

Meizu kondigde de handtekening Flyme 8 shell aan

Na de introductie van het vlaggenschip Meizu 16s Pro en Meizu UR-koptelefoon introduceerde het Chinese bedrijf de achtste versie van zijn Flyme-shell. Er zijn 471 dagen verstreken sinds de release van Flyme 7.