border=0
Статьи BeoordelingenArtikelen

Beste MP3-spelers in 2019

MP3-spelers zijn misschien niet zo populair als tien jaar geleden, maar dit betekent niet dat ze verouderd zijn.

In feite slaan moderne MP3-spelers de hele muziekbibliotheek op met een hogere gegevensoverdrachtssnelheid, veel beter dan bijvoorbeeld de iPod Shuffle 2009, wat betekent dat muziek van hogere kwaliteit overal te horen is.

Als je op zoek bent naar de beste MP3-speler die je in 2019 kunt kopen, dan ben je op de perfecte plek, want in dit artikel zullen we de beste apparaten kiezen en je alles vertellen wat je nodig hebt. Dit is allemaal nodig om te weten om een ​​redelijke beslissing te nemen bij het kopen van apparaten op Black Friday of Cyber ​​Monday.

Dankzij de uitstekende geluidskwaliteit en duurzaamheid zijn MP3-spelers ideale apparaten als je naar muziek luistert, en innovaties op het gebied van geluid maken deze apparaten elk jaar nog beter.

Als u de zogenaamde "telefoonafhankelijkheid" op zijn minst enigszins wilt verminderen, kunt u gewoon een MP3-speler meenemen en zonder telefoon het huis verlaten!

Vergeet echter niet dat het apparaat (in dit geval een MP3-speler) slechts één link in een >

inhoud

Onkyo DP-X1A

Prijs: vanaf 39 990 roebel

Krachtig en gemakkelijk te gebruiken, Onkyo DP-X1A is de leider in zijn klasse

Onkyo is al vele jaren bekend en gerespecteerd in de audiowereld, en met goede reden. De Onkyo DP-X1A is misschien niet de meest compacte speler op deze lijst, maar het is de beste van allemaal omdat het geweldige aanpassingsopties, een intuïtieve interface en fantastische geluidskwaliteit biedt.

Laten we beginnen met een ontwerp dat redelijk goed is. Over het algemeen lijkt de DP-X1A een beetje op een telefoon, maar is veel dikker en volledig geoptimaliseerd voor audio. Hoe zo? Welnu, om te beginnen zijn hier twee audiopoorten: een koptelefoonaansluiting en een uitgang voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een schonere en hogere geluidskwaliteit. Bovendien is het apparaat uitgerust met een eenvoudig te gebruiken volumeregelingswiel, evenals fysieke afspeelknoppen en twee microSD- kaartsleuven voor degenen die een aanzienlijke verzameling muziek hebben.

De speler is uitgerust met de volledige versie van Android 5.1 met functies zoals een Wi-Fi-verbinding en de Google Play Store. Als gevolg hiervan krijgen we een MP3-speler voor Android, zoals het geval is met iPod Touch voor iOS. In tegenstelling tot de iPod is de Onkyo DP-X1A echter ontworpen om geluid van de hoogste kwaliteit te leveren.

Over geluid gesproken, dit is een echte droom! De speler ondersteunt een aantal muziekformaten, waaronder FLAC, OGG, WAV, MP3, ALAC en andere. Qua hardware heeft het apparaat twee chipsets, een voor het voeden van het hele apparaat en een voor het verwerken van de DAC en de versterker, die een ononderbroken werking garandeert.

We hebben de speler getest met verschillende koptelefoons in verschillende prijsklassen en waren verbluft door de puurheid en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Er is een reden waarom Onkyo DP-X1A een eervolle eerste plaats in deze lijst neemt - het is een echt beest in de wereld van draagbare audio.

profs:

 • Verbazingwekkende geluidskwaliteit.
 • Android biedt maximaal gebruiksgemak.
 • Twee microSD -kaartsleuven .

nadelen:

 • Een beetje omvangrijk.

Om te kopen

Apple iPod Touch (7e generatie)

Prijs: vanaf 15 500 roebel

Het iPod-tijdperk is nog niet voorbij - het is nog steeds een van de beste MP3-spelers op de markt.

Apple heeft ons allemaal verrast toen het de release van iPod Touch 7 aankondigde, omdat dit de eerste update is voor de draagbare muziekvideospeler sinds 2015. Dankzij "verbeteringen in kracht, mogelijkheden en communicatie" is de bijgewerkte iPod Touch volledig game-georiënteerd en vond de release plaats om de nieuwe gaming-service van Apple genaamd Apple Arcade te lanceren.

Een grotere update, tenminste voor audiofans, is ondersteuning voor de Hi-Res FLAC-audiocodec, evenals Apple Lossless, die je meer opties geeft dan ooit als het gaat om toegang tot muziek van de hoogste kwaliteit. Met behulp van de Hi-Res iOS-app genaamd Vox hebben we geluisterd naar de D-kleinere versie van het Requiem van Mozart. De snaren klonken natuurlijk, en de sopraan vocale duetten schenen samen te voegen en klonken niet hard.

In onze review hebben we ook de ingebouwde luidspreker aan de onderkant van de iPod Touch gecontroleerd, en ondanks zijn grootte heeft deze een onovertroffen kwaliteit. Het apparaat is niet geschikt om naar Hi-Res-muziek te luisteren, maar als je alleen wat achtergrondmuziek nodig hebt en te lui bent om een ​​koptelefoon te zoeken, werkt het apparaat prima.

Als je een nieuwe MP3-speler nodig hebt en je vindt het niet erg om iTunes te gebruiken, dan is iPod Touch wat je nodig hebt.

profs:

 • Universal.
 • Doordachte.
 • Veel applicaties.

nadelen:

 • Een beperkt aantal audioformaten.
 • Gebrek aan Touch ID.

HiFiMan SuperMini

Prijs: 20 990 roebel

Iets draagbaars nodig? Probeer HiFiMan SuperMini.

HiFiMan is misschien het best bekend om zijn hoofdtelefoons, maar ze maken ook een aantal behoorlijk goede MP3-spelers. Wat is SuperMini bijvoorbeeld waard?

SuperMini is, zoals de naam al aangeeft, iets kleiner dan de meeste andere spelers op deze lijst, maar het apparaat lijkt niet veel te kosten - het apparaat biedt nog steeds een uitstekende geluidskwaliteit en is vrij eenvoudig te gebruiken.

Helaas heeft de speler geen ingebouwd geheugen - je moet een microSD-kaart apart kopen. De speler ondersteunt echter een redelijk breed scala aan audioformaten, waaronder FLAC, DSD, WAV, MP3 en AIFF, evenals audio met een bemonsteringsfrequentie tot 192 kHz.

De gebruikersinterface is misschien niet zo pakkend als sommige modellen op deze lijst, maar het is nog steeds vrij eenvoudig te gebruiken. Het display is zwart-wit en de bediening wordt uitgevoerd met behulp van drie knoppen onder het scherm. Het nadeel van het gebruik van een dergelijk scherm is echter dat de levensduur van de batterij behoorlijk solide is en 22 uur is.

Qua geluid klinkt de speler mooi en duidelijk, maar niet te agressief. SuperMini is dus zeker het geld waard.

profs:

 • Compact.
 • Geweldig ontwerp.
 • Geweldig geluid.

nadelen:

 • Er is geen equalizer.

Astell Kern AK Jr

Prijs: vanaf 13 300 roebel

Op zoek naar een middenklasse optie? Besteed aandacht aan AK Jr.

Astell Kern staat bekend als een fabrikant van eersteklas audio-apparaten tegen redelijke prijzen, en om deze reden geloven wij dat Astell Kern AK Jr de beste mid-range MP3-speler is die we hebben gezien (en waarover we hebben gehoord). Na enige tijd de speler te hebben gebruikt, kunnen we zelfs stellen dat dit een behoorlijk serieuze rivaal is, zelfs voor veel duurdere concurrenten.

Voordat u zich op de mogelijkheden van het apparaat stort, zult u merken hoe goed doordacht het is en het slanke metalen ontwerp is zeer stijlvol.

AK Jr kost ongeveer 14.000 roebel, wat een zeer redelijke prijs is voor een apparaat van dit kaliber. Voor deze prijs krijg je 64 GB intern geheugen, hoewel er een microSD-kaartsleuf is voor het geval je meer nodig hebt. Bovendien ondersteunt het apparaat alle be>

De apparaatinterface is ook relatief eenvoudig te beheren. Op het hoofdscherm kunt u liedjes, albums, artiesten, enz. Selecteren. Klik op het aanraakscherm en u kunt de muziek selecteren waarnaar u wilt luisteren. Het zou fijn zijn als de sensorgevoeligheid hoger was, maar over het algemeen is het gemakkelijk om eraan te wennen. De levensduur van de batterij is ongeveer negen uur, wat niet zo veel is, maar niet genoeg.

Hoe zit het met het geluid? In één woord: mooi. De muziek is dynamisch en helder, met een aangenaam en krachtig geluid in alle aspecten. De soundstage gecombineerd met een geweldige hoofdtelefoon is geweldig. We hielden vooral van de gitaarsolo in Back in Black van AC / DC, terwijl de stem van Eminem in Lose Yourself de mix doornam - precies zoals bedoeld.

profs:

 • Prachtig ontworpen.
 • Geweldig geluid.
 • Bluetooth.

nadelen:

 • Het aanraakscherm reageert niet voldoende.

Om te kopen

SanDisk Clip Sport Plus

Prijs: vanaf 3.560 roebel

Gaan sporten? Vergeet niet de SanDisk Clip Sport Plus te nemen.

Op zoek naar een MP3-speler die je mee kunt nemen voor een run? Zo ja, dan hebt u waarschijnlijk iets kleins en licht nodig - het apparaat, in dit geval, hoeft u niet de hoogste geluidskwaliteit en te veel geheugen te bieden. Bovendien wilt u waarschijnlijk niet heel veel geld uitgeven.

Zo ja, dan is SanDisk Clip Sport Plus de beste optie.

Om te beginnen heeft het apparaat 16 GB intern geheugen, en hoewel dit misschien vrij klein is voor een moderne smartphone, kan een dergelijk volume veel nummers bevatten. Bovendien ondersteunt de speler, ondanks het feit dat de speler is ontworpen voor sport, een redelijk breed scala aan audioformaten, waaronder MP3, AAC, FLAC, WAV en WMA.

Misschien is het be>

De interface is ook relatief eenvoudig te gebruiken. Het is natuurlijk een beetje verouderd en niet zo krachtig in vergelijking met een smartphone, maar het doet het nog steeds uitstekend als muziekspeler. Het apparaat is echter niet aanraakgevoelig: navigatie wordt uitgevoerd met knoppen, die ook dienen als bedieningselementen tijdens het afspelen van muziek.

Wat betreft het geluid, als je niet te veeleisend bent, zul je het behoorlijk solide vinden. Over het algemeen is de kwaliteit een beetje troebel met een lichte daling van de helderheid, maar het maakt niet echt uit of je rent of naar de sportschool gaat.

profs:

 • Ultra draagbaar.
 • Goedkoop.
 • Makkelijk in gebruik.

nadelen:

 • De geluidskwaliteit is niet zo goed als die van anderen.

Sony NW-A45 Walkman

Prijs: vanaf 9 900 roebel

Dit is de beste MP3-speler voor degenen die niet veel willen uitgeven

Als je gek wordt van iTunes of als je weigert meer dan $ 200 aan een MP3-speler uit te geven, dan is de Sony NW-A45 Walkman de beste keuze.

NW-A45, uitgerust met 16 GB intern geheugen en een handige touch-interface, kost vanaf 9,900 roebel en is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak. Speciaal voor audiofielen: NW-A45 ondersteunt Hi-Res-weergave! In tegenstelling tot een telefoon is Sony's Walkman uitgerust met een S-Master HX digitale versterker die krachtig genoeg is om sommige hoofdtelefoons met een relatief hoge impedantie te bedienen.

De Sony NW-A45 is veelzijdig en gebruiksvriendelijk en wordt herkend als een MP3-speler voor de eerste gebruiker van dit type apparaat.

profs:

 • Uitbreidbare geheugenkaartsleuf.
 • Minimalistische gebruikersinterface.
 • Eenvoudig nieuwe muziek downloaden.

nadelen:

 • Gebruikt merklaadkabel.

Welke spelers raden we aan?

Dus waar moet je eerst op letten? Het be>

Iedereen die iTunes gebruikt, heeft waarschijnlijk een muziekbibliotheek die volledig is gevuld met Apple's eigen AAC-codec, en gelukkig zullen de meeste MP3-spelers dit ondersteunen. Als u zichzelf echter als een audiofiel beschouwt, hebt u codecondersteuning zonder verlies nodig, zoals FLAC, WAV en ALAC, omdat deze niet de compressiemethoden gebruiken die in AAC of MP3 worden gebruikt. Maar in dit geval neemt de muziek meer ruimte in beslag.

Je moet ook overwegen hoeveel muziek er in je, bijvoorbeeld, muziekcollectie zit, en vervolgens hoeveel geheugen nodig is. Dit is vooral het geval wanneer u codecs zoals FLAC gebruikt, die eenvoudigweg vrij geheugen absorberen. MP3-spelers hebben vaak een ingebouwde microSD-sleuf, waarmee u de hoeveelheid geheugen kunt uitbreiden naarmate de bibliotheek groeit - maar meestal alleen tot een bepaalde grootte, omdat meestal 512 GB het maximum is.

Maar het beste deel: in tegenstelling tot smartphones, zijn MP3-spelers ontworpen voor >

Bron: techradar.com

border=0

Reageer op

1 opmerking

 • Dat deden ze niet.
  ONKYO DP-X1A - Android OS heeft behoorlijke geluidskwaliteitsbeperkingen.
  Ik heb een Sony Walkman, vrij oud, een paar jaar oud:
  De drukknop. 64 GB + 128 GB, plus de ontvanger, plus "uludshayzery."
  Verschillende formaten worden ondersteund
  De batterij gaat 3-4 dagen 6-8 uur mee. Hij is er niet