border=0
ratings

Beste slimme notebooks 2019

Slimme notitieblokken zijn geen gewone notitieboekjes. Half digitaal, half analoog, ze behoren tot twee werelden tegelijk. We zullen het hebben over de slimste van hen en hoe ze te gebruiken.

Wie heeft er een notebook met slimme functies nodig? Allereerst degenen die bezig zijn met creatieve activiteiten, dat wil zeggen illustratoren, architecten, ontwerpers en schrijvers. Elke creatieve persoon zal zeggen dat het soms gemakkelijker is om iets op een stuk papier met de hand te schetsen dan een grafisch tablet te krijgen, met het programma te knoeien of het idee te beschrijven met woorden op de recorder. Voor dergelijke gevallen werden slimme notebooks uitgevonden. Daarin kun je tekenen met een pen of marker, en vervolgens de schets onmiddellijk digitaliseren en naar de cloudopslag sturen, zodat je deze verder kunt verfijnen op de computer. Over het algemeen is een slimme notebook een handige combinatie van oud en nieuw.

Het bestaat uit verschillende vellen, meestal bevestigd met een veer. Afhankelijk van de technologie die aan de basis ligt van het notebook, kunnen de vellen gemaakt worden van dik papier met een codeerrooster of plasticachtig materiaal. De slimme notebook is ontworpen voor herbruikbaar gebruik: gekrabbelde vellen kunnen worden gereinigd met een vochtige doek of door te verwarmen. Sommige modellen vereisen een slimme pen met een volgsysteem, dat verantwoordelijk is voor het overbrengen van gegevens naar een mobiele applicatie. In minder geavanceerde apparaten wordt een smartphonecamera gebruikt om de schets te digitaliseren. In dit geval helpt een speciaal patroon op de pagina het systeem om het perspectief te corrigeren en krijgt de gebruiker een perfect gelijkmatige digitale kopie van zijn werk.

inhoud

Rocketbook Smart Herbruikbaar Notebook

Prijs: 2000 roebel

Het Rocketbook van 36 pagina's is verkrijgbaar in acht levendige kleuren en drie formaten - groot 8,5 x 11 ", medium 6 x 8,8" en mini 3,5 x 5,5 ". Het biedt zeven verschillende stijlen voor het schrijven van notities, schetsen, lijsten en ideeën, evenals twee soorten lay-outs - gebaseerd op lijnen of stippellijnen. Voor het digitaliseren van schetsen worden de camera van een mobiel apparaat en de gratis Rocketbook-applicatie voor Android of iOS gebruikt. De optie om materialen te besparen is zeer handig geïmplementeerd: onderaan elke pagina zijn er zeven markeringen gekoppeld aan een van de cloud-opslagplaatsen: Google Drive, Dropbox, Evernote, Box, OneNote, Slack en iCloud. Tijdens het digitaliseren ziet de camera de gemarkeerde markering en verzendt het bestand automatisch naar de opgegeven locatie.

Het Rocketbook is compatibel met Pilot Frixion-pennen, markers en tekstmarkeringen. Doekjes zijn nodig voor het reinigen. Een voorwaarde voor het werk is om de pagina's droog te houden, anders kan er geen inkt aan het oppervlak van het vel blijven kleven.

Om te kopen

Moleskine Pen + slimme schrijfset

Prijs: 17 990 roebel

Deze set heeft alles wat een creatief persoon die om hoogwaardige technologie geeft, nodig heeft. Het bevat een papieren notitieblok, slimme digitale pen en mobiele app. Alle elementen vormen een mini-ecosysteem, ideaal voor kunst of schrijven. De notitie wordt in realtime gedigitaliseerd. Dit is mogelijk vanwege het feit dat de positionering van de pen wordt uitgevoerd vanwege de markeringen die in het papier zijn ingebouwd: de notitie wordt op precies dezelfde manier naar het scherm van het mobiele apparaat overgebracht als op de pagina van het notebook.

Moleskin-applicatie maakt het niet alleen mogelijk om digitale kopieën van pagina's op te slaan, maar ook om audio-aantekeningen eraan toe te voegen, handgeschreven tekst naar druk te converteren (het systeem begrijpt zelfs het meest nauwkeurige handschrift), bewerken en opslaan in verschillende formaten, waaronder PDF, raster- of vectorafbeelding en tekst. Er worden in totaal 15 talen ondersteund. Beschikbaar werk met externe opslag Google en Evernote.

Moleskin Notebook bevat 176 pagina's. Geschreven papier kan niet worden schoongemaakt, maar u kunt een nieuwe notebook kopen - deze wordt los van de set verkocht.

Herbruikbare slimme uitwisbare notebook van Kystore

Prijs: 1 400 roebel

Het herbruikbare Kystore-notebook is gemaakt van hoogwaardige materialen. Samen met hem ontvangt de koper een uitwisbare balpen met een ingebouwde gum. Dit is een echt milieuvriendelijk apparaat, het kan tot 500 keer worden gebruikt. Het oppervlak van de platen kan eenvoudig worden gereinigd met een gewone gum of föhn. In totaal zijn 60 pagina's ingebouwd in de notebook: 20 met lineaire opmaak, 20 met spot en 20 blanco. Het scannen van een enkele pagina via CamScanner duurt minder dan een seconde. PDF- en JPG-indelingen kunnen worden opgeslagen. Meerdere pagina's kunnen worden gecombineerd in één document voor latere verzending naar de cloudopslag van Google Drive, Dropbox, Evernote, Box, OneNote, iCloud of per e-mail.

Om te kopen

ParKoo Smart Notebook / Planner

Prijs: 900 roebel

Voor budgetbewuste shoppers is ParKoo notebookplanner met slimme functies een goede keuze. De omslag is gemaakt van kunstleer, met daarin 136 pagina's. 3 zijn gereserveerd voor jaarlijkse planning, 24 voor maandelijks, 104 voor wekelijks en 5 zijn voor het vastleggen van wachtwoorden. Sommige pagina's zijn gestippeld voor gratis tekenen. Wanneer u een plan maakt, kunt u het voltooide raster gebruiken of uw eigen raster tekenen. Het is aan jou om het ParKoo-notebook te gebruiken. Het is geschikt als persoonlijk dagboek, lerarendagboek, reisboek, receptenboek, enz.

Een mobiele applicatie voor het werken met een notebook wordt gedownload via een QR-code (deze bevindt zich aan de achterkant van de cover). Toepassingsfuncties zijn onder meer scannen van records, synchronisatie met een digitale kalender, werken met cloudopslag en AR-functies. Het wordt aanbevolen om te werken met een ParKoo-notebook met een pen van dezelfde fabrikant, maar in principe kunt u elke notitie gebruiken op basis van warmtegevoelige inkten die door hitte worden vernietigd. Kladblok is ontworpen voor herbruikbaar gebruik: om snel alle pagina's schoon te maken, verwarm ze met een haardroger.

Om te kopen

Moleskine Evernote Smart Notebook

Prijs: vanaf 990 roebel

De Moleskine Evernote Notebook is geschikt voor elk creatief werk - schrijven, schetsen, tekenen en ontwerpen. Ze zal ook dienen als een dagelijkse planner of planner. Met twee opmaakopties kunt u een handige manier kiezen om records te ontwerpen, en een complete set stickers heeft een extra intellectuele functie: heldere stickers kunnen worden gebruikt om informatie op de pagina te markeren en snel door de bijbehorende toepassing te zoeken. En als er een fout in de tekst verschijnt of als u de pagina volledig wilt wissen, helpt een haardroger u.

Als u al een Moleskine Pen + Smart-set hebt, dan zal deze notebook dienen als vervanging voor wat er in de set zat. Het werkt geweldig met de Pen + slimme pen, omdat het positieraster op basis van Ncoded-technologie verborgen is in de pagina's. U hoeft dus niet handmatig pagina's te scannen - foto's en notities worden automatisch in realtime overgebracht naar het scherm van uw mobiele apparaat.

Wacom Bamboo Slate Smartpad Digital Notebook

Prijs: vanaf 9 950 roebel

Wacom Smart Notebook is de perfecte gadget voor diegenen die in het digitale tijdperk trouw blijven aan de gewoonte om op papier te schrijven en te tekenen. Maar zonder geavanceerde technologie is het vandaag nergens, en daarom maakt de Wacom Bamboo Slate Smartpad het mogelijk om schetsen snel "naar digitaal" te converteren om ze op een computer te wijzigen of via de cloud te delen. Het is niet nodig om een ​​smartphone bij de hand te hebben: de notebook heeft een ingebouwd geheugen voor maximaal 100 gescande pagina's. Ondersteunde formaten zijn PNG, JPG, PDF, SVG en WILL. Dit laatste wordt geassocieerd met digitale inkttechnologie en is een eigen Wacom-formaat.

Als u een notebook wilt gebruiken, hebt u gewoon papier en een complete pen nodig die druk herkent. De gevoeligheid is 1024 niveaus. Dit is een goede indicator, zelfs in de categorie van volwaardige grafische tablets, maar de mogelijkheden van dit apparaat gaan verder dan alleen tekenen. Wacom Bamboo Slate Smartpad is geschikt voor schetsen, snel notities en handschrift. Wacom Inkspace ondersteunt handschrift naar elektronische conversie.

Rocketbook Wave Cloud-Connected Herbruikbare Smart Notebook

Prijs: vanaf 1850 roebel

Dit spiraalgebonden notitieboek van 80 pagina's zal aantrekkelijk zijn voor diegenen die grote diagrammen en illustraties maken. De grootte is 9,5 x 8,5 inch. Samen met het Rocketbook ontvangt de koper een Pilot Frixion-pen, die werkt op basis van warmtegevoelige inkten: bij verhitting worden ze transparant. Om het notitieboek van oude notities te verwijderen, hoeft u het dus alleen maar in de magnetron op te warmen. Pagina's kunnen maximaal vijf keer worden gewist.

Voor een gemakkelijke organisatie van records biedt Rocketbook een systeem van tags en QR-codes. Met hun erkenning zal de Rocketbok Wave-applicatie (iOS en Android) helpen, die gratis en betaalde functies bevat. Deze laatste omvatten de mogelijkheid om gedigitaliseerde documenten naar een externe repository te sturen.

Om te kopen

Bron: www.digitaltrends.com

border=0

Reactie