border=0

winkel

Het internet ontwikkelt zich in een snel tempo en moderne mensen hoeven niet >

Meer details

Is het voordeliger om een ​​smartphone in een online winkel te kopen?

Mensen die kritisch zijn over online handel geven altijd één argument in hun beoordelingen: op internet kunt u uw smartphone niet aanraken en controleren . Dit is waar en toch moet rekening worden gehouden met een aantal "maren".

Ten eerste is het aantal telefoons dat in vitrines aanwezig is, meerdere malen minder dan het aantal mobiele apparaten uit online winkelcatalogi. Een aanzienlijk deel van die smartphones die online kunnen worden gekocht, is niet in de detailhandel te vinden. Het assortiment "fysieke" winkels bestaat meestal uit alleen topmodellen - smartphones te koop die iemand zeker zal kopen.

Ten tweede , zelfs als de gadget op internet niet kan worden aangeraakt, kan deze van alle kanten worden bekeken. Online winkels van toonaangevende retailers plaatsen zoveel foto's van smartphones in de catalogi dat een potentiële koper eenvoudig geen vragen heeft over de dikte en de grootte van het apparaat. Websiteontwerpers werken voortdurend aan grafische afbeeldingen - een van de nieuwste innovaties is het plaatsen van 3D-afbeeldingen in cataloguskaarten.

Wat zijn smartphone-online winkels?

Online handelsportals kunnen in twee categorieën worden verdeeld. De eerste zijn sites van bekende binnenlandse distributeurs van apparatuur, zoals Eldorado , Svyaznoy, CSN . De tweede zijn de portals van Chinese online winkels, de meest bekende daarvan zijn AliExpress en GearBest . In welke winkels is het beter om smartphones te kopen , het is onmogelijk om met zekerheid te zeggen - dit is een kwestie van smaak. Chinese winkels lokken met een enorm assortiment en verkopen goedkoop, maar tegelijkertijd doen smartphones uit China er te >

De voordelen die Chinese winkels en binnenlandse portals de koper bieden, worden gedetailleerd beschreven in de artikelen in deze sectie. Na het bekijken van materialen van digital-kitchen.net, vergist u zich zeker niet bij het kiezen van een verkoper!

"Rumiko"

Monobrand-winkels in de Russische Federatie kunnen nu niet alleen bogen op Amerikaanse Apple, maar ook op Chinese. Rumikom company verkoopt alleen Xiaomi-producten.

Bringly

Met de nieuwe marktplaats kunt u merkartikelen rechtstreeks uit Europese en Aziatische landen bestellen.

Re: Winkel

We bespreken de voor- en nadelen van misschien wel de meest beroemde monobrand Apple store.

Hoe kies je een smartphone op Yandex.Market?

Op het huidige niveau van concurrentie kan de koper in aanbiedingen gewoon "verloren" zijn. Yandex.Market staat klaar om te hulp te schieten - een service die het selectieproces vereenvoudigt ...

Marktplaats "Take!"

Meer dan een jaar geleden hebben 2 Russische kolos Sberbank en Yandex een overeenkomst getekend om een ​​nieuwe marktplaats te creëren op basis van Yandex.Market. In het voorjaar van 2018 werd het eindelijk ...

Cstore

Cstore heeft eindelijk zijn eigen 'thuis' op het net! Evalueer de online winkel van Apple.

LetyShops

Het moet de meest geadverteerde cashback-service in het Russische taalgedeelte van internet zijn.

Cash4brands

CashFoBrands is een van de populairste cashback-services op internet.

GearBest

Als het gaat om Chinese online winkels, herinnert iemand zich zeker AliExpress. U kunt in China echter niet alleen goederen kopen via deze portal - er is ...

icover

De iCover-winkel wordt een be>

Ozon.ru

Ozon.ru is een online winkel waarmee elke seconde Russisch vertrouwd is. Hij is al >

LightInTheBox

Met behulp van LightInTheBox kunt u veel Chinese goederen kopen en zelfs een cashback krijgen.

Umka winkelcentrum

Umka Mall - een online winkel met goederen uit China met snelle levering en een handige Russische interface

goods.ru

Het uiterlijk van goederen.ru is een echte gebeurtenis; dit is immers het eerste binnenlandse handelsplatform. Wat zijn de voor- en nadelen van de nieuwe marktplaats?